Aki gimibe jár, hogy vették fel? Hányas volt az átlaga, hogyan írta meg a központit (milyen jóra) és a szóbeli milyen volt, hogy zajlott le?
Első válaszoló:
Lehetséges, de nem mindegy, hogy milyen gimiről is van szó.
Hogy vettek fel? Nem protekcióval. =)
50 max. pontot hoztam a jegyeim miatt, 80-as lett a központim, és az összes szakon legalább a 10-ben voltam, amikre jelentkeztem. Végül az angolt választottam.
Ez immár lassan 2 éve történt. =)
16/F
én kitűnő voltam, plusz 89 pont a központim:)
szóbelin nem nagyon kérdezgettek, mert akkor, mikor volt, már gyakorlatilag felvettek (nem protkóval!!!!!!!!!!!). a másik helyen szopatott a tanár, de az amúgy is űberparaszt, meg már nem is igazán érdekelt, a amásik suliba akartam jönni. végülis szétröhögtem az agyam:P :D itt 3. lettem, a másik suliban 23. a "23os" suliba jöttem.
amúgy nem kell f..sni az egésztől, nem nagy cucc, ha pár feladatlapot megcsinálsz előtte, minden ok lesz. meg próbálj kitűnő lenni:)
49 hozott pont a jegyekből, 60 pontos központi, és a külön felvételin 30-ból 22 pontom lett.
11.-ként vettek fel angol szakra, amire évente több százan jelentkeznek.
Közepes gimi.. Nem túl erős de nem is sz*r.
Nem olyan nehéz bekerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!