Részegen igazat mond az ember, vagy csak nagyobb a szája?
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 15:11
1/13 anonim válasza:
Részegen el van borulva az agya.
2/13 anonim válasza:
Mivel elveszti a gátlásait, hamarabb kimondja azt, ami a szívét nyomja.
4/13 A kérdező kommentje:
szóval... végső soron igaz az amit mond...jól értem?
nah jó leírom a szitut: becsiptünk egy barátommal 21 én 20... megcsókolt, csókolóztunk, és azt mondta szeret. Szeret, és mindig is szerelmes volt belém...
Két hét múlva találkoztunk, hogy megbeszéljük, hogy mi is történt, és azt mondta, hogy a pia beszélt belőle és ennyi.
what?
2014. máj. 6. 15:41
5/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy igazat mond. Szerintem inkább a részeg ember össze-vissza beszél minden hülyeséget, amiből nehéz kibogozni, hogy mi igaz vagy sem :)
6/13 anonim válasza:
Beindult a piától és szeretett volna csókolózni valakivel.
7/13 anonim válasza:
Ez más tészta, sok részeg ember olyanokkal is csókolózik, akivel józanul nem tenné meg, és amikor magához tér a kábulatából már szégyenli magát. Szépnek látják sokan még a legrandábbat is. :-))
8/13 anonim válasza:
Ha már tisztáztátok, hogy csak a pia beszélt belőle, akkor ne reménykedj, csak kanos volt az italtól, de már kijózanodott.
9/13 anonim válasza:
7-es, neked fullra igazad van :) egy párszor átéltem ezt az élményt, hogy másnap reggel mutatták hogy kivel csókolóztam, esetleg több is történt, majd jött a szivatás meg a röhögés nekem meg égett a pofám :D
10/13 A kérdező kommentje:
hát az ciki, mert én magamat látom szebbnek becsipve
de mindenkimást ugyanolyannak
2014. máj. 9. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!