Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Tanácstalan vagyok :S

Figyelt kérdés
Ugye itt az év vége, 8. osztályosoknak itt a felvételi vizsga stb. Nos, énis nyolcadikos vagyok, és az iskolaválasztással vannak gondjaim. Van egy barátnőm, akit már 14 éve ismerek. Nagyon rég óta, és nagyon szeretjük egymást. Nekem az minden álmom hogy fodrász legyek. Mindig is arra vágytam hogy lesz egy kis szalonom. Ki is néztem magamnak egy fodrász iskolát, de én egyedül félek új iskolába menni. Tudom ez butaságnak hangzik, de így van. A barátnőm is kinézett magának egy iskolát, pontosabban 'kettőnknek', mert megmondtam neki hogy vele megyek. De nem tudom mit tegyek. Nem akarom hogy külön iskolába menjünk, feladjam az álmom? Szerintem nem lesz más választásom. Ti mit tennétek a helyemben, vagy mit tanácsoltok?
2009. dec. 26. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj abba amit kinéztél! 8.ban kinéztem egy eü.szakközepet. Elmentem egy nyílt napra. Az o.fő beszámolót kért tőlem és a vége az lett, hogy másik lány is odajött.Hát sz@r volt mit szépítsem.Légy bátor!
2009. dec. 26. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is...Igaz a barátnőmmel egy suliba leszünk csak más osztályba vagyis szakon..Álmaim választom és nem csinálom aszt amit más akar más kedvéért,úgyis tudunk barátok lenni ha más osztáluba,suliba vagyunk...Szerintem válasz az álmaid:)
2009. dec. 26. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:
A barátnőddel találkozhatsz az iskolán kívül is, középsuliban meg úgyis lesz egy rakat új barátod. Ne add fel az álmaid, hülyeség lenne!
2009. dec. 26. 19:16
 4/5 A kérdező kommentje:
még gondolkodom rajta, köszi a válaszokat
2009. dec. 26. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem kövesd a szíved és ne add fel az álmaid!
2009. dec. 27. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!