Egészséges életmóddal el lehet érni a 100 éves kort?
Figyelt kérdés
Teszem azt például, hogy nem iszom, nem cigizem, nagyjából egészséges életmódot élek, nem rombolom szét a májam, nem kapok HIV-et, vagy AIDS-et, rákot, 100 éves lehetek? :D
Természetesen az esetleges influenza, megfázás benne van a dologban...
2009. dec. 26. 15:06
1/6 anonim válasza:
Hát én szerintem hozzájárul a genetika is...
2/6 anonim válasza:
Hát nézd,vannak olyan helyek a világon,ahol megélik ezt a kort,úgy ahogy mondod,nem zabálnak disznózsírt hurkával,cigit kávéval,nem stesszelik szarrá magukat stb.Javítsatok ki,de úgy tudom,a kaukázusiak,a japánok,meg a görögök élnek legtovább.Éljen az olíva,zöldségek,rizs meg a kefír!
3/6 anonim válasza:
A genetika van benne inkább a dologban. Persze az életmód rátesz egy nagy lapáttal, de ha egyszer be van kódolva egy betegség, előbb-utóbb előjön. Egészséggel inkább utóbb. De inkább eszek zsíros húsokat, kolbászt, szalonnát, megiszok párszor egy kis alkoholt és kólázok 60 évig, mint salátákkal, csirkével és ásványvízzel kínozzam magam 100 évig.
4/6 A kérdező kommentje:
Értelek Benneteket.
2009. dec. 26. 19:00
5/6 anonim válasza:
én ismerek egy embert aki 90 éves és úgy néz ki, mint egy 50 éves.... szal simán csak sportolni is kell:)
6/6 anonim válasza:
km... az AIDS a HIV vírussal terjed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!