Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nincs vesztenivalóm. Belevágja...

Nincs vesztenivalóm. Belevágjak? Halál vagy új élet a nulláról?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy olyan dolgok sorozata ért engem rövid életem során (23F) hogy nem maradt más hátra mint az....

Anyám kitagadott, apám drogos hajléktalan.

Barátnőm Amerikába költözött szüleivel. Legjobb haverom nem rég meghalt autóbalesetben.

Cégtől kirúgtak.

Szóval kb nincs senkim.

Egy kicsit depis is voltam mostanában volt hogy napokig csak feküdtem, sírtam filmet néztem. Kb 2 hete láttem az Út a vandonba cimü filmet és szinte megvilágosodtam.

Mivel nincs vesztenivalóm ugy döntöttem nekivágok a világnak. Van kb 200ezer forint spórolt pénzem.

Veszek sátrat, hálózsákot túrafelszerelést stb... és elindulok délnek ameddig lehet busszal vonattal utána gyalog. Valami meleg helyre.

Megpróbálok új életet kezdeni talán sikerül talán nem max meghalok VESZTENI valóm nincs sok.

Szerintetek jó ötlet?

Lehetséges?

Angol, német nyelvet beszélek. Valameddig csak eljutnék.

Ha van köztetek olyan aki csatlakozna irjon. vagy adjon email cimet megbeszéljük.

2014. máj. 4. 17:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Június elején nekivágok már szinte mindenem eladtam.

Viszek majd magammal egy naplót ott mindent leírok.

Ha van valaki aki szivesen csatlakozna irjon privátot.

2014. máj. 24. 22:41
 12/17 anonim ***** válasza:

miért pont délnek?

csak szólok, a dunától délre már csak a nagyvárosokban boldogulsz angol/német nyelvvel. Törökországtól délre pedig már csak izrael + néhány igazán nagy város ( pl kairó?, teherán?) felsőbb rétegei értik meg. Arab országok nagyobb részéről ne is álmodj.

2014. máj. 24. 23:33
 13/17 anonim ***** válasza:
És mit tervezel mit csinálsz majd ott?
2014. máj. 24. 23:35
 14/17 anonim ***** válasza:

"Valameddig csak eljutnék. "

És akkor ott mit fogsz kezdeni?

Vadászol majd magadnak GNÚT (állás), keesel magadnak egy benszülött törzset, és elveszel feleségül egy néger nőt, osz habogsz neki majd angolul? szerintem nem gondoltad át egészen.

Én a helyedben kinéznék magamnak egy észak-nyugat magyarországi-i falut, vagy kisvárost, keresnék állást, letelepednék. Vagy ha ez nem, keresnék magamnak egy eszkimó törzset, azok barátságosak.

2014. máj. 24. 23:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért nem mész Amerikába a barátnőd után?
2014. jún. 3. 07:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Elindultál?
2014. nov. 2. 22:45
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát hazaértem :D

Hatalmas kaland volt.

Megjártam magyar pszihiátriát,

Szíriában is voltam, halál közeli élmény. ISIS közeli falu. Nem messze Haleptől.

Voltam török börtönben.

Áttértem iszlám hitre.

Per pill van melóm de gyógyszerfüggő vagyok.

De megérte.

Annyi mindent tanultam az élettől hogy már megnyugogodott a lelkem.

2015. okt. 7. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!