Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki a legrosszabb a Showder...

Ki a legrosszabb a Showder Klub-ban?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 01:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%
Trabarna
2010. júl. 12. 14:51
 22/32 anonim ***** válasza:
hajós azért volt pocsék, mert ő szinte az egyetlen, aki improvizál... úgy azért mégsem gyenge
2010. júl. 13. 23:27
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Hajós András, valahogy nem fogott meg a poénja.
2010. júl. 29. 08:19
 24/32 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a Csenki Attila, neki az előadásmódja meg a beszédje nem tetszik, és ezért nem is tudok rajta nevetni semmiképp.

Akkor még a Trabarna sem mindig tetszik, de néha azért tud mondani vicceset (amikor brummog akkor utálom).

Kormos Anett is béna volt, poénos volt, de szarul adta elő.

Szupkay sem jön be.

Somogyinak is mindig a hangutánzása....

Dombóvári is elég béna.

Meg Benk Dénes sem a kedvencem.

De viszont az emberek különbözőek, valakinek lehet hogy pont ott van a kedvence az én listámon.

2010. aug. 12. 16:54
 25/32 anonim ***** válasza:
Nem jut eszembe / nem tudom a nevét, azt sem tudom hanyadik évadban volt. Viszont nem olyan gyakori jelenség, eddig 1x láttam, de akkor állatokról beszélt (oroszlánról, akit filmeznek különböző irányból :D, beszélt még szúnyogokról, bogakról). Picit érdekes feje van még élőben is.
2010. aug. 13. 21:28
 26/32 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Amúgy szerintem egyikőjük sem rossz, meg van mindegyikőjüknek a 'hátránya'.

Én személy szerint mindegyikőjüket szeretem.

2010. aug. 13. 21:30
 27/32 anonim ***** válasza:
Mohács Dánielnek hívják: [link]
2010. aug. 16. 11:09
 28/32 FAKESZmester ***** válasza:

én mindenkin tudok nevetni:D

mohács dánielnek meg ott volt az E.T.-s poénja az nagyon jo volt például hadházinak me a blgár nyaralásos része volt nagyon jó a "mikulás eszi a vattát"-al:D

2010. aug. 24. 21:50
 29/32 anonim ***** válasza:
Én Szupkayt vhogy nem tudom élvezni (vhogy azt vettem észre, hogy a poénjai igen jelentős része a jó nő-rossz nő-szőrös nő-tengelyen mozog, ami elég unalmas egy idő után)... meg ez már egyéni szoc probléma, de a hangutánzók egy idő után csak akkor tudnak érdekelni, ha vmi plusz van hozzá, szval én Somogyin sem szoktam akkorákat nevetni.
2011. szept. 11. 03:11
 30/32 anonim válasza:
56%
Csenki Attila, Pataki Balázs, Trabarna :DD
2011. okt. 27. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!