Ki a legrosszabb a Showder Klub-ban?
Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 01:44
1/32 anonim válasza:
Az újak meg a Szőllősi Csák Gergely
3/32 anonim válasza:
Szerintem Trabarna, nem is vicces, csak kell valami sztorit építenie a brummogás köré.
4/32 anonim válasza:
A neve most nem jut eszembe,mert annyira rossz,hogy meg se jegyeztem a nevét,de az a kis mitugrász csávó,az akinek két szeme van,meg két lába:)
5/32 anonim válasza:
szerintem Kiss Ádám,KAP és köhalmin kívül majdnem mind rossz
6/32 anonim válasza:
Én az előző hozzászólóéba igencsak belevenném Bödöcs Tibort.
retafdog
7/32 anonim válasza:
sztem mindenki jó:)
favoritom kiss ádám:P
8/32 anonim válasza:
De a Bödöcs Tibor hova tűnt? Vagy csak én maradok le mindig róla? :( Pedig ő a legjobb (szerintem)
Ja, tudom, a kérdés nem ez volt....Trabarna...ő nagyon gáz!!!!!
9/32 anonim válasza:
Nekem Szőlősi Csák Gergő a kedvencem és Hatházit szeretem a legkevésbé, az oka az az, hogy én erőltetettnek tartom. De szerintem ez nagyon szubjektív.
10/32 anonim válasza:
Az újakat én sem csípem. És Trabarna szerintem is sokszor uncsi, nem vicces, de néha azért ő is mond jókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!