A Miss myVip döntősei között ez a Csetneki Csilla komcsi vagy mi?
Most néztem a képeit...
Már az e-mail címében is benne van a kgb rövidítés...
Az egyik képen puszit ad Leninnek egy faliképen.
Fogalmazza már meg valaki, hogy miféle szerzet ez...
11:01,11:07-es válaszoló vagyok
klassz h.írtál!!örüéüök,h.végre meg tudja nagát védeni itt valaki,akit a háta mögött,minden indok nélkül bántanak-.
de nyugi,láthatod,a válaszolók közül sokan inkább pozitív értelemben irigyek rád,(főleg az orosz nyelvtudásod miatt:)
ne törődj az előítéletekkel:)
én szavazni fogok rád,nem elsősörban a külsőd miatt(azért is)hanem mert a válaszodból egy elég intelligens,talpraesett csajnak tűnsz!ez pedig fontosabb minden külsőségnél:)
Kedves válaszoló,
rendesen leszavaztak!
:))))))))))
Tisztelt Kérdező !
Nekem adott két szavas válaszával nem terhelte túl magát !
Bátorkodom arra a következtetésre jutni ,hogy válaszommal az Ön által felvetett témát 101%-ban megválaszoltam. Erre a következtetésre azért jutottam mert saját téma felvetését totálisan átugorva a „kit menyire rendesen szavaztak le” témába csapott át. Javaslom ,ha ez a téma komolyabban foglalkoztatja mint az eredetileg felvetett témája nyisson ennek egy új topikot vagy próbáljon meg értelmezhető kérdéseket feltenni !
További Szép Estét Minden Kedves Forumozónak !
Üdvözlettel: Csetneki Csilla
Szerintem egy hü.lye pic.sa
hogy jönne érte a fekete volga
akkor már nem szeretné Lenint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!