A Miss myVip döntősei között ez a Csetneki Csilla komcsi vagy mi?
Most néztem a képeit...
Már az e-mail címében is benne van a kgb rövidítés...
Az egyik képen puszit ad Leninnek egy faliképen.
Fogalmazza már meg valaki, hogy miféle szerzet ez...
Talán.
Egyébként ha megnézed a képeit, ott van a háttérben a Magyar Szent Korona képe is. Azon a képen, amin Lenin is rajta van.
Nem nagyon függ össze ez a kettő... Szerintem...
Irigy vagy, hogy Ő ott van a döntőben, Te meg nem? =)
És elmondom Neked, én is szeretem az olyan dolgokat, amiknek közük van Oroszországhoz, bár messze nem vagyok sem orosz, sem pedig kommunista. És ha egy kicsit áttanulmányoztad volna az adatlapját, észrevetted volna, hogy tele van cirill betűkkel. Ergó, vagy ő is szereti az oroszt, vagy Oroszországban/Ukrajnában született, vagy mindkettő. Attól függetlenül még szerepelhet valamelyik képén Lenin mögött a Szent Korona, nyílván nem szándékos.
De köszönöm, hogy felhívtad Rá a figyelmem, mert ezentúl szavazni fogok Rá. =)
Én amit egyedül szeretek Oroszországban az az Avtomat Kalashnikova.
Azzal kéne lelőni az összes komcsit meg hasonlókat.
Úgy érted, Kalashnikov?:P
AK-47:P
Amúgy meg szerintem kicsit gáz...
Anyám orosz, de azért nem raknám ki Lenin képét, hogy puszilgassam.
Cirillel se írok sehova, se oroszul, pedig megy a nyelv anyanyelvi szinten.:)
Elvileg ukrán-magyar..
Irigylem.. nagyon (: Mit meg nem adnék érte, ha tudnék beszélni oroszul.. Na de ez most nem számít.
Szóval nem értem, hogy az általad leírt dolgok miért lennének problémák.
Üdvözlök Minden Forum Olvasót Csetneki Csilla, vagyok!
Örülök, hogy a Kérdező nézi a képeimet!
1. Az e-mail címemben kgb rövidítés, mint domain szerepel a vipmail ingyenes szolgáltatása nemcsak kgb dolgozók számára:)
2. Az egyik képemen nem puszit adok, hanem dobok Leninnek ! A kép a Nagykőrösi úti régiségpiacon készült, ahol Lenin mellé fel volt akasztva egy Magyar Szent Korona zászló is.
3. a „miféle szerzet ez” kijelentéshez annyit írnék még, hogy nem tárgyak, hanem az élőlények kategóriájába sorolom magam!
Tisztelt Kérdező, szomorú, ha a Miss. Myvip Szépségkirálynő versenyén csak Leninen akadt meg a szeme. Ez egy Szépségverseny és nem egy Országgyűlési választás!
Kérem Önt, korrigálja ez a tévedés és Vlagyimir Iljics Lenin helyett, szavazzon rám Csetneki Csillára! Üdvözlettel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!