Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 60 ezer ft-os kábeltv számla...

60 ezer ft-os kábeltv számla esetén ti mit tennétek? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Bocsánat kicsit hosszú lesz: Fibernet nevezetű szolgáltatóval kötöttünk szerződést kábeltv-re vezetékes telefonra és internetre 15 hónappal ezelőtt. Az egy éves hűségnyilatkozat ideje alatt 12 ezer forintot fizettünk havonta. Abban a hónapban amikor lejárt a hűségnyilatkozat a számlán a következő mondat szerepelt: "Ezúton értesítjük, hogy az akciós díjakra vonatkozó hűségszerződése októberben lejár, ezért a SZÁMLÁJÁN SZEREPLŐ HAVIDÍJJAK EBBEN A HÓNAPBAN MÁR NEM AKCIÓS ÁRON KERÜLNEK KISZÁMLÁZÁSRA" Ezan a számlán és még a következő két számlán is 12 ezer forintos összeg szerepelt.

Az első kérdésem, hogy ugye joggal feltételeztük, hogy akkor ez a 12 ezer forint egyben a nem akciós ár is (mivel a számlán egyértelműen az volt írva, hogy ebben a hónapban már nem az akciós árat számlázták)?

A 12 ezer forintot októberben novemverben és decemberben is rendben befizettük, majd december 23-án kaptunk egy 60 ezer forintos számlát, ami arról szólt, hogy októbertől kezdve 24 ezer forintra emelkedett a szolgáltatás díjja, ezért fizessük meg visszamenőleg októbertől a havi 12 ezer forintos különbözetet + a januári 24 ezer forintos díjjat.

Ilyen létezik? Majdnem szétrobbantam amikor megláttam a számlát. Sajnos a környékünkön (22.kerület) ez a szemét banda az egyetlen szolgáltató így nem negyon tudunk ugrálni, de ezt a 60 ezer forintot nem akarjuk kifizetni, mert szerintem teljesen jogtalan. A szerződést biztosan felmondjuk, de muszáj velük kötnünk újjat:(

Ki mit tenne hasonló helyzetben? (hétfőn megyek be reklamálni)

2009. dec. 25. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
12 meg 24 zer a havidíj? Az k urva drága. Menj be aztán kérdezd meg mi van!
2009. dec. 25. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
riherongy DRÁÁÁÁÁÁÁÁÁGA! Ennyiért én nem néznék TV-t. A neten is megy pár adó, ráadásul at RTL-club is. Szal sztem mondjátok le végleg. A fejüket meg ordítsd le. Szemetek.
2009. dec. 25. 23:46
 3/4 anonim ***** válasza:
digitv?!
2009. dec. 26. 09:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Azt mi is tudjuk, hogy ez rohadt drága, és fel is bontjuk a jelenlegi szerződést de a kérdés az, hogy joguk van-e ahhoz, hogy visszamenőlegesen kifizettessék velünk a havi 12 ezer forint különbözetet, amikor mi minden hónapban rendben befizettük a számlát amit küldtek.

Utolsó válaszolónak: sajnos digitv sincs a környéken (1221-es irányítószámú területen). Se UPC, se T-kábel, létezik más szolgáltató?

2009. dec. 26. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!