Cosolayesek, hol tudok olcsón wakizashit venni?
Figyelt kérdés
Replikán néztem de ott csak drágán van máshol meg nem nagyon találtam. Ebayen gondoltam de nem tudom mennyire megbízhatóak azok az eladók akik árulják plusz ott sem találtam még olcsóbban. Szóval ha van megbízható ebayes eladó akinél van és olcsó is azt linkelnétek? Esetleg más oldalakat ahonnan tudnék rendelni?2014. máj. 2. 01:34
1/3 anonim válasza:
Hiába rendelsz bárhonnan is, igazi élezett fegyvert a con területére nem fognak beengedni, le is van írva a szabályzatba :/ Csinálhatsz magadnak otthon sajátot papírmaséból, vagy abból amit találsz. Biztos vannak jó tutorialok a neten. Amennyiben nem conon való pózerkodáshoz kell a fegyver, sajnos nem tudok segíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Cosplayhez való kard alatt természetesen a díszkardot értettem :) Azt be engedik conra.
2014. máj. 3. 20:02
3/3 anonim válasza:
Ahá :D bocsi, de nem vagyok ennyire jártas a témában
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!