Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A fiubaratomnak szeretnem...

A fiubaratomnak szeretnem megmutatni, hogy igenis sokat ert a baratsagunk. Hogyan tegyem?

Figyelt kérdés
Azt mondta a legjobb fiubaratom hogy nem hisz semmilyen fiu-lany baratsagba, es hogy:"a fiuk okkal baratkoznak a lanyokkal, hogy nekik nem a baratsagunk kell hanem sexre kellunk" Emiatt ossze is vesztem vele, :( hisz tudok olyan dolgokrol, hogy mondta mar a hatammogott,hogy jo fenekem van,es hogy lefektetne. :( Es aznap mikor osszevesztunk aztmondta, hogy jobbis ha hadjuk egymast mert elege van a rinyalasaimbol. Ez szerintem egy kifogas lenne, mert eggyeltalan nem vagyok rinyalos, es meg a baratnoim is meglepodtek, hogy: En rinyas? De a fiubaratom is mindig hozzamjott ha : boldog volt, ha szomoru, pedig nagyon sok baratja van rajtam kivul, megis velem osztott meg mindent! :) Meg szeretnem mutatni neki, hogy mit veszitett azzal, hogy igy eldobott magatol . Mit tegyek?
2014. máj. 1. 11:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Hagyd abba a rinyálást!
2014. máj. 1. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!