Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A srácoknak milyen ölrözködés...

A srácoknak milyen ölrözködés jön be inkább?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 15 éves ,és nem szoktam csőnacit hordani,hanem inkább nőiesebb ruhákat.Nem arra gondolok, hogy magassarkú hanem mint ruha.A 14-16 éves srácok jobban kedvelik a lányokon a csőnacit.(Van cső.n de nem hordom gyakran,inkább szoknyát.)
2009. dec. 25. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Csőnaci is lehet nőcis egy szép felsővel :) A szoknya inkább alkalmanként sztem, de pl. egy farmerszoknya csizmával elég dögös tud lenni :) Ahogy a csőnaci is csizmával. A magassarkú tuti nyerő, de mondjuk 15 évesen persze nem kell mindennap abba járni suliba, de randira kötelező darab :)

24/L

2009. dec. 25. 12:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Néha olyan szép magasarkúkat látok ,de 15 évesen sztem sok lenne.Mondjuk egy kicsi sarka van az egyik cipőmnek.kb 5cm
2009. dec. 25. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
12:25-nek: 24 évesen hogy vagy képes ilyen idióta tanácsot adni egy 15 évesnek? Gyerekebb vagy nála még sajnos!
2009. dec. 25. 12:57
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

Figyelj, minden srácnak más tetszik. Nem kell megváltoztatnod az öltözködéseden semmit. Úgyis mindig lesz olyan, akinek nem tetszel, vagy tetszel úgy, ahogy vagy. Ha érted, mire gondolok.

És jól gondolkodsz, 15 évesnek tényleg sok, amit az első válaszadó írt.

2009. dec. 25. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem alkalmanként igenis fel lehet venni magassarkút 15 évesen is, mikor én voltam annyi, akkor is hordtak sokan. Nyilván suliba nem állandóan, és ahogy ő is írta, a magas sarok nem jelent okvetlen 10centiset. Szereti a szoknyát, ahhoz pedig igenis megy. Mindjárt a szoknyát is leszóljátok. Csak arra volt kíváncsi mi tetszik a fiúknak, nem arra, hogy mit vegyen fel a suliba. Szerintem korrekt tanácsokat adtam, nem a te bajod kedves 2. hozzászóló, hogy irigy vagy a csinos lányokra.
2009. dec. 25. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Nekem konkrétan az jön be, ha bikiniben beveret egy csaj, de akkor már inkább tangában.
2009. dec. 25. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:

szánalmas mikor azért leszavaznak valakit mert leirta a véleményét-.- ő legalább irt vmit nem úgy mint te...

és szerintem tök igaza van.én még csak általánosba járok de nálunk már rengetegen járnak magassarkúba.és?meg mivan a szoknyával? korhoz vannak kötve mi-.-

lehet engem is nyugodtan leszavazni:)

puszi

2009. dec. 27. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:
as srácok lesz@rják a ruhád, a seggedet meg a melledet nézik. tökmind1 mibe vagy
2010. okt. 12. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!