Örültél a karácsonyi ajándékodnak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 09:58
11/17 anonim válasza:
Nagyon örültem, de nagybb ajándék volt, hogy együtt volt a család.
12/17 anonim válasza:
Igen,nagyon örültem az angol könyveknek,+ az összes többinek is! :D
15/17 anonim válasza:
Nekem idén szörnyen pocsék karácsonyom volt.. Nem örültem semminek, nagyon mellényúlt az egész family.. :S még a pasim is :,( olyan használhatatlan hülyeségeket kaptam.. Pedig másoknak olyan lelkesen csomagoltam, tök tuti ajándékokat adtam, vissza meg gagyi sz*rok..
16/17 anonim válasza:
Eddig még csak a szüleimtől kaptam ajándékot, de nagyon örültem, többnyire ráéreznek. :)
17/17 anonim válasza:
Szeretem a meglepetéseket és azt,hogy az emberek gondolnak a másikra, amikor készítenek/vesznek/választanak ajándékot. Hihetetlenül örültem az ajándéknak, amit a nővéremtől és családjától kaptam: egy szobainast :D
A többi ajándéknak is örültem, de azokat előre tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!