Megjött 1. mit csináljak?
azt hittem h kövi évben jön meg de ezek szerint nem ...pont este jött meg... és ma reggel vettem észre ... mikor betétet raktam és utána megláttam h milyen véres rosszul lettem...aztán egy pár betétet elvittem a suliba... ott cserélgettem... haza jöttem elmondtam anyának ... meg minden és akk lefürödtem vastagabb betétet raktam ... de még akk is rosszul voltam egy kicsit ... tampont még nem szeretnék használni de az álítólag kényelmesebb... de pedig az ujjam bemerem dugni... de a tampont nem nagyon...
egy könyvben olvastam h jó meleg fürdőbe kell ülni kb fél óráig... ez igaz?
kicsit undorodom a vértől és sztem ezért lettem rosszul
el fog ez múlni?
mit csináljak?
naptárba már felírtam ...
de mikor kell betétet cserélni meg ilyenek ...
segítsetek légyszi csajok!
ha megjön, az azt jelenti, hogy olyan szerencsés vagy, hogy lehet majd egyszer gyereked (mert ismerek olyat, akinek nem lehetett, mert sosem jött meg neki).
Nekem ha megvan, van hogy naponta kétszer is cserélem a betétet.
Unokanővérem azt mondta, hogy ő is csak azután használt tampont miután elvesztette a szüzességét, tény, hogy higiénikusabb, nem leszel tőle tiszta vér, de ha mégis használni szeretnél, akkor csak legkisebb méretben, mert maúgy állítólag fáj, vagy valami hasonló. Na lényeg, hogy vaginád még túl szűk, szóval...
egy ideig még nem fog beállni a dolog, szóval, talán kár is felírni, de azért nem baj.
Nekem már kb másfél éve megvan, és csak valahogy múlt karácsony felé kezdett beállni.
szerintem az undorod majd idővel elmúlik... a szagát nem igen fogod megszokni, mert az förtelmes:DD, de a látványától nem nagyon hiszem, hogy elájulsz vagy egyebek:D.
Ha rosszul vagy kérj anyukádtól gyógyszert, vannak direkt ilyen fájásokra kitaláltak, de elég egy sima görcsoldó, vagy valami hasonló.
öhm, szerintem minden válaszoltam, amit kérdeztél szóval szia:) és kitartást!:D
oké:) köszi mindent :D
am szval ha használok tampont akk .. a legkisebbet mert a nagyobb fájna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!