Ich bin..... kérdése:
Mit csináljak ha Megjött és holnap tesiznem kell?
Figyelt kérdés
Tegnap jött meg elöször. Anyu irt felmentést tesire a tanár(férfi) azt mondta hogy holnap tesiznem kell , a szülök igazolást nem fogadja el. Ez nem világ fájdalom lehet igy tesizni... Kb ilyeneket. Mit csináljak? Lehet igy tesizni?2014. jan. 14. 15:11
1/2 Panda07 válasza:
Persze, hogy lehet. Csak akkor nem szoktam tesizni, ha nagyon fáj vagy nagyon megvan. Szerintem tesizz, mert olyankor arra figyelek ami az órán történik és van amikor teljesen megfeledkezem róla.Mikor először megjött tesiztem. fura volt de semmi nem történt. majdnem egész órán futottunk. nagyon féltem h olyan lesz a nadrág, elcsúszik a betét, vagy a fiúk észreveszik.Semmi nem történt. nyugodtan tesizz és ne görcsölj rá. kérd meg az egyik barátnőd h néha nézze meg nem olyan e a gatya. nyugi nem lessz semmi
2/2 A kérdező kommentje:
Oké, Köszi. Akkor tesizek. Csak sajnos a tesitanárunk (ha látszana h Megjött) akkor beszólna. Ettől is tartok. Köszi a választ:)
2014. jan. 14. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!