Szerintetek is rohadt idegesítőek az itt írogató kismamák?
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 22:50
11/15 anonim válasza:
Ezt már írtam máshová is.Ne kattints a véletlen kérdésre és ne olvasd el a gyerekvállalás menüt.Ennyi az egész.Amúgy engem is rohadtul.Kit érdekel mennyit iszik,alszik,szarik a gyereke.Kérdezze meg a védőnőt,normális-e.
12/15 anonim válasza:
én háromszor voltam már kismama, háromszor voltam már kisbabás anya, mégse voltak ilyen idétlen kérdéseim, mint amilyeneket itt néha meglátok. a hárommal egybevéve sem. főleg ilyen hűlye babó meg egyéb kiábrándító kifejezéseket nem is jutott eszembe kitalálni.
13/15 anonim válasza:
én még nem voltam kismama de ha valaha leszek, nem fogok ilyen idegesítő baromságokat kérdezni meg hülye szavakat írni az tuti
F/22
14/15 anonim válasza:
k.rvára idegesítenek lassan én is teherbe esek tőlük XD beszarok hogy 80 ezerszer kérdi meg mindegyik: terhes vagyok félek, ti féltetek? áááááááá XDXD már rohadtul szétvagyok. rámegyek, hogy egy véletlen kérdés errefel 10 ből 22-re kidobja a gyereknevelős kérdéseket XD yayy ma csak 2szer szart a *babóm* (khmmm beszarok ezeken a neveken) ez normális? há hülye mennyen el vmi nőgyógyázhoz vagy nemtom dokihoz de ugyanazt a kérdést 322567918 aza háromszáz huszon kétmillió ötszáz hatvan hétzer kilencszáztizennyolc-szor feltenni hülyeség.
14/F
15/15 anonim válasza:
Engem is borzasztóan idegesítenek, pláne attól, hogy ilyen szavakat használnak hogy a babája büfizik, pukizik, ... borzasztóan elment a kedvem a gyerekvállalástól emiatt xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!