1/3 anonim válasza:
hát... valószínűleg igen.. Bár ha nagyon éhes vagy, akkor a szervezeted a zsírt kezdi el égetni, ami fölöslegesen van rajtad, de mivel (szerintem) ezzel a szervezeted nem tudja ellátni magát, így bizonyára éhen lehet halni..(és itt nem csak a szénhidrátokra gondolok, hanem a vitaminokra is..) Bár nem vagyok a téma szakértője, szóval nem biztos..:D
2/3 anonim válasza:
na jó lehet, hogy nagyon nagy hülyeséget írtam amúgy..:D
3/3 anonim válasza:
Én sem vagyok szakértő, de szerintem, ha megfelelő mennyiségű vizet vesz magához az ember, akár egy-két hónapig is elélhet, ezalatt valószínűleg elhasználja a zsírját, tehát lefogy, mielőtt meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!