Hogy lehet, hogy eddig senki nem irtotta ki az emberiséget?
Naponta lehet hallani, hogy itt ott robbantgatnak, meghalnak néhány százan, netán ezren, de a közelmúltból is ott van pl Hitler, Sztálin, akik milliókat irtottak ki.
Hogyhogy eddig nem volt olyan gonosztevő, aki az egész emberiséget lapátra tette volna? Hisz már a technika is adott lenne hozzá.
- Talán ekkora gonosztevő vagy bolond fanatikus nincs is? (Még)
- Vagy valaki vigyáz ránk? (A titkosszolgálat vagy a földönkívüliek?)
- Vagy a technológiai szintünk mégsem alkalmas rá?
Nekem az a hihetetlen, hogy még itt vagyunk, ti nem így érzitek?
Valószínűleg fiatal lehetsz még :)
Ha a világ összes atombombáját szétlövöldöznék szerintem még akkor is maradna néhány tökös túlélő :)
Nem lehet csak így kiirtani 8 milliárd embert és Hitler óta azt hiszem oda is figyelnek ezekre az elfajzott gazokra és kiirtják mielőtt árthatna.
A legtöbb "gonosztevő" hatalomvágyból cselekszik - ha mindenkit kiirtana, ki fölött uralkodna?
Legfeljebb egy-két vallási fanatikus, elmebeteg lehet aki ilyesmit tenne, ők viszont - legalábbis eddig - túl ostobák ehhez.
-Aki kiakarja írtain az egész emberiséget az(feltételezhetőleg) szellemileg labilis. Ilyen embereket nem hiszem,hogy bármi veszélyes dolog közelébe engedik.
-Én...Én ezt a kérdést nem tudom megválaszolni DW referencia nélkül. ._.
-Van olyan szinten a technológia,csak nem volt alkalmunk használni. Egy 3. Világháborúnak talán lehet katasztrofális vége,de nem hiszem,hogy ilyen messzire mennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!