Mi történik most nálatok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 14:18
11/22 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló miért sz*r karácsony?
2009. dec. 24. 14:48
12/22 anonim válasza:
azért mert apám tök idiota és itt ordibált velem az elöbb..és olyanokat mondott amit sose bocsátok meg neki..:(
13/22 anonim válasza:
Én kockulok, Anyum tv-t néz, Apum meg Ausztriában idegeskedik, hogy holnapra hazérjen. Idén egy nappal elcsúsztunk a karácsonnyal, holnap lesz az ajándékosztás és a nagy ebéd is.
15/22 anonim válasza:
anyu főz, fater meg hugom döglenek a TV elött. öcsém valamin nagyon rajta van, mer 10perce itt mászkál, én meg gépezek.
16/22 anonim válasza:
Anyu a konyhában szórakozik valamivel, apa kint van sétálni erdőn a kutyákkal. Tesóm meg a felesége most értek haza munkából, készülődnek, majd jönnek ide estére. Én net közben tvzek, meg görcsölök a sok hülye kérdésen mert nincs jobb dolgom.:)
17/22 anonim válasza:
épp próbálom rávenni a barátomat hogy ne szakítson velem....
anyám ordibál, apám kiment a garázsba mert már nem bírja hallgatni.
18/22 anonim válasza:
látom nem csak nekem "izgalmas" a karácsony :S :D
19/22 A kérdező kommentje:
köszi mégtöbb választ várok
2009. dec. 24. 17:47
20/22 anonim válasza:
szüleim veszekedtek, apám már nincs itthon, anyám szomszédban valamerre
én meg azt nézem kinek telik még ilyen szarul a karácsony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!