Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy történik nálatok az...

Hogy történik nálatok az éjszakai fejés?

Figyelt kérdés

A 3 hónapos kisfiam néhány napja átalussza az éjszakát. Hajnalra teljesen bedurran a cicim, viszont du-ra, estére már elég kevés a tej. Emiatt vettem egy kézi mellszívót, és ma először hajnalban felkeltem fejni, hogy a lefejt tejjel kipótolom a későbbi etetéseket, ha szükséges.

Még sosem fejtem, ezért remélem csak a rutintalanságomnak köszönhető, hogy egy órát szerencsétlenkedtem az egész művelettel, mire 160 millit tudtam produkálni. Eleve nehezen indult be a tej, utána meg vártam, hogy kihűljön, hogy be tudjam tenni a hűtőbe. Aztán elmosogattam a mellszívót. Szóval mire mindennel végeztem eltelt egy óra, a szememből meg teljesen kiment az álom.

Ti hogy csináljátok?

2010. febr. 4. 08:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kell folyamatosan nyomogatni a melszívót, csak az elején. Ha megindul a tej, akkor rányomsz és a vákum folyamatosan szívja. Pár másodperc után elengeded és megint rányomsz. Így nekem hamar lejött.
2010. febr. 4. 08:11
 2/2 anonim ***** válasza:
néhány nap alatt belejössz és akkor kb felére csökken az idő, de így is elég macera. estére mindenkinek kevesebb a teje, de az a tej táplálóbb is ezért alussza végig az éjszakát pótlás nélkül. Ha jól fejlődik és szépen alszik éjszaka, akkor én nem fejném (eddig is elég volt neki az esti mennyiség is, hiszen most először akartad pótolni), néhány nap alatt a melled már átáll az éjszakai non-szopi üzemmódra. Ha szaporítani és eltenni szeretnéd a lefejt tejet, akkor bizony fel kell kelni és legalább egy fél óra, mire mindennel végzel.
2010. febr. 4. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!