Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rosszul vagyok, mit csináljak?

Rosszul vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

egy fél órája nagyon durván elkezdtem szédülni és azóta nagyon rosszul vagyok! anyáék elmentek itthonról úgyhogy most tök egyedül vagyok és nem tudom mit csináljak.

próbáltam már hogy lefeküdtem, de csak rosszabb lett olyan volt, mintha forogna velem az ágy, ittam is de felfordult tőle a gyomrom. néztem a netet, ott is ezeket írták hogy feküdjek le, meg igyak stb. semmit nem segített, még rosszabbul vagyo... msot mit csináljak????

#szédlés
2014. ápr. 25. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj el a házi orvoshoz, vagy ha nem tudsz, akkor telefonálj neki.

Szüleidnek miért nem szóltál?

SZomszéd otthon van?

2014. ápr. 25. 18:02
 2/3 A kérdező kommentje:

mert wellness hétvégén vannak és ha ezzel kezdeném zaklatni őket akkor kezdődne, hogy biztos szimulálok és haza akarom őket rángatni (tapasztalat)

a háziorvosomnak meg nem tudom a számát, a szomszéd foglamam sincs hogy itthon van-e

2014. ápr. 25. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha annyira rosszul vagy, hívj mentőt.
2014. ápr. 25. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!