Titeket nem zavar, hogy ha a kérdésben véletlen rosszul írtok 1-2 szavat, akkor már mingyárt cseszegető válaszokat kaptok, pl. "helyesírási kéziszótárt adnék a kezedbe" vagy "figyelj oda jobban nyelvtan órán", stb?
Figyelt kérdés
Nem akadtok ki ezen?2014. márc. 21. 16:22
1/6 anonim válasza:
Ha 1-2 szavat (?) rosszul ír valaki, én nem szólok be. Ha nagy az arca, csicskáztat stb., akkor elő-előfordul.
2/6 anonim válasza:
Én ilyesmin nem akadok ki, mert tudok írni. Ellentétben veled, ugye. ;)
3/6 Agytörzsi Prof. válasza:
Nagyon zavar, alapvető dolog lenne megtanulni írni! Az építő kritika segíthet a fejlődésben!
Szavat- szót.
Mingyárt- mindjárt.
4/6 anonim válasza:
Engem nem igazán zavar ha érthető.
Elvégre nem államvizsgázol b+! :D
De ettől függetlenül én oda szoktam figyelni.
5/6 anonim válasza:
És téged nem zavar, hogy nem tudsz helyesen írni, csak az, ha "csesztetnek" miatta????????
6/6 anonim válasza:
Ezeket hívják nyelvtan náciknak....
Azért kötnek bele mert unatkoznak!!!
Közben pedig, senki nem kérdezi őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!