Mit igyak h ne legyek tök részeg, de azért "vidámabb" legyek?
Figyelt kérdés
mert szilveszterkor diszkóba megyek a barátnőimmel.. most először, és anyu úgy engedett el h nem lehetek részeg különben többet nem mehetek. mondjuk nagyon nem is akarok.. de kicsit azért jó lenne felszabadultabbnak lenni.. mit igyak h ne legyek tök részeg, de azért "vidámabb" legyek?
kategóriáért bocsi de nem tudtam hova kellene rakni
2009. dec. 23. 17:52
1/11 A kérdező kommentje:
kérdésben:
talán nem is vidámabb hanem lazább :D
2009. dec. 23. 17:53
2/11 anonim válasza:
Szerintem bármit ami nem ilyen erősebb mint pl abszint stb , a lényeg hogy ne sokat ,1 max 2 feles mondjuk hubertus , vodka , valami koktél stb
3/11 anonim válasza:
pezsgő vagy néhány üveg sör
Darth Vader
4/11 anonim válasza:
Nekem meg pont az absinthe jött be.:) Feketéből egy 3 centes, és felöntve 2 dl-re colával. Egyet megiszok,szép lassan, és az elég majdnem az egész estére. És ha lassan iszogatod, akkor nem üt ki. De csak óvatosan, mert csalós!:)
21/L
5/11 Sexylady válasza:
Hülyék vagytok? kezdőnek ne is beszéljetek absinthe-ről :O
Szerintem vodka-narancsot, max 2-t
6/11 anonim válasza:
kezdésnek fél liter boroskólát 2x2cl absintheot és 1x4cl martinit ittam és nem rúgtam be csak jol éreztem magam bárkivel képes voltam beszélgetni simán beszélgettem ismeretlen lányokkal: D
7/11 anonim válasza:
Ahogy nagyjából következtetek a korodra,én 1-2 vbk-t ajánlanék.
9/11 anonim válasza:
Hali! Én elég sűrűn járok diszkóba, és ezt tapasztalatból mondom: nekem kell 9 feles hogy berugjak, vagy pedig 7-8 sör. De viszont ha megiszok 3 sört meg 3 felest akkor már padlón vagyok. Véleményem szerint ne keverd a gyengét az erőssel. Hamárpedig csaj vagy, igyál vodkamediterránt, fiú léttere is oda vagyok érte
10/11 anonim válasza:
Rum!!:D Nem tesz tök résszeggé, és felpörget,és vidámabb leszel tőle!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!