Mi a kedvenc idézeted? (ha lehet vidámabb hangzású legyen)
Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 18:54
1/16 anonim válasza:
"De az emberek, lásd be , bárgyúk, nem segít rajtuk tudományuk, ha nincsen igazi bajuk képzelt gonddal gyötrik maguk, s a sérelem minél csekélyebb, annál érzékenyebb a lélek." (Burns:A két kutya)
2/16 Avalanche válasza:
Először megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, majd győzöl. (Gandhi)
3/16 anonim válasza:
- Hejj, fiam Bendegúz, hányszor mondtam neked, javulj meg, mert egyszer elvisz az ördög!
- Hiszen javulnék én édesanyám, de nem megy az könnyen faluhelyen!
(Pofon!)
Rideg Sándor: Indul a bakterház
4/16 anonim válasza:
..Meg kell tanulni vágyakozni az után ami a miénk...
..Minden tetőtől látni a napot...
5/16 anonim válasza:
Ha azt gondolod, te vagy a világon a legszomorúbb, máris felderülhetsz, hiszen valamiben "leg" lettél! :D - nem tudom, ki a szerző
és Wass Alberttől:
˝Szélvész nem űzheti el olyan sebesen a felhőket, mint a gondokat egyetlen mosoly."
6/16 anonim válasza:
"...Mindenek fölött
Légy hű magadhoz:így, mint napra éj,
Következik, hogy ál máshoz se léssz."
-Hamlett-
7/16 anonim válasza:
"El kell, hogy bírjuk terheink,
vagy elvesznek szép perceink!
És mindig mennünk kell tovább,
egy életen és sorson át!"
Depresszió (zenekar)
8/16 anonim válasza:
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
9/16 anonim válasza:
Úgy születtél meg, hogy körülötted mindenki nevetett és te sírtál, úgy menj el, hogy körülötted mindenki sír, és te mosolyogsz. :) Nagyon szép szerintem, Nem tudom ki a szerző.
10/16 anonim válasza:
"Hagyj adjak egy jótanácsot szülinapodra: Csak addig mosolyogj, amíg van fogad!" Ismeretlen szerző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!