Hogyan aludhatok el gyorsabban?
Figyelt kérdés
Vagy 2 óra amig elalszom.Már néhány napja igy van.Pedig már próbáltam dolgokat.Pl elteszem a kattogó ébresztőórát a fejem fölül, nem fekszem le olyan későn.Légyszi segitsetek!!2014. ápr. 24. 12:20
1/11 anonim válasza:
Mielött lefekszel igyál vizet ( igazából nem jó de annélkül én se tudnék aludni) Lámpa világítson és keress egy pontot a szemeddel lehetőleg nézd a szekrény vagy ami nem világít és nézed majd elalszol nekem ezek a műveletek 30-be tellnek tudom milyen érzés.....
2/11 anonim válasza:
Segítünk: fáraszd le magad fizikailag. Kosármeccs, teniszparti, kóborkutya-csapatok elől való futás, sódertologatás talicskával, fallabda, konditerem. 2 percen belül alszol. Gondolom kevésbé földhözragadt megoldásra gondoltál és ez nem jó.. Mindegy is, mert nincs más. Mozogjál. Az állatoknak, az embereknek is bevált jópárezer évig, neked is befog.
3/11 anonim válasza:
Én akkor szoktam nagyon jól aludni,ha napközben kifárasztom magam,pl elmegyek egyet kirándulni,vagy futok este egyet,stb.Ha ez megoldható,ezt tudom tanácsolni,hogy próbáld ki.Egy másik mód,ami használhat,ha délután,este felé megiszol egy-két pohár bort.Ettől jól el lehet álmosodni,és biztos,hogy hamar elalszol tőle.Ha ez sem segítene,akkor nyugtató teát tudok javasolni(citromfű,hársfavirág),ezek is jók álmatlanságra.
4/11 anonim válasza:
Mind jó tanácsok de figyelj oda magadra pl. ne igyál sokat mert este is dolgozik a vese és nem tudsz üríteni ha 8 órát alszol ezek akkor jók ha reggel egyből vécére mégy és látod,hogy van vizelet...érted?
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi!am 11L.
2014. ápr. 24. 12:56
6/11 anonim válasza:
Még azt kihagytam,hogy ne gondolkozz semmin mert akkor sem tudsz aludni....
7/11 A kérdező kommentje:
Hogy ne gondolkozzak???Az nem nagyon fog menni...
2014. ápr. 25. 11:14
8/11 anonim válasza:
Tegnap írtad ki a kérdést mára virradóra tudtál aludni?
Nem szabad semmin filozni...ez a én javaslatom..
9/11 A kérdező kommentje:
Igen, hamarabb elaludtam.Jöhetnek még válaszok!
2014. ápr. 25. 12:30
10/11 Nemeth Betti válasza:
Én ùgy szoktam hamar elaludni,hogy megiszok előtte egy fél liter vizét,és megeszek egy zabpelyhet.Remélem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!