Mit utálsz ebben az oldalban?
Figyelt kérdés
a sok egyforma kérdésen kívül?2009. dec. 23. 14:45
2/11 anonim válasza:
Azt,hogy a moderátorok meghagyják az olyan kérdéseket,hogy döntünk rekordot?,meg elszámolunk ezerig?Bezzeg amikor én akartam beszélgetni veletek azt egyből törölték:):):):):):):)Hát te?
3/11 A kérdező kommentje:
amiket írtatok én is utálom, meg a "most terhes vagyok?" kérdéseket is utálom, és azis idegesít, hogy: "ez gáz?"
2009. dec. 23. 15:02
4/11 A kérdező kommentje:
ja és lefelejtettem: az egész POLITIKA kategóriát utálom
2009. dec. 23. 15:02
5/11 anonim válasza:
én ezt a részt utáltam: Szerinted szép vagyok? ááá, ez kikészített...... meg kicsit rossz, hogy írtam egyszer egy kérdést és ki lett törölve, és azt írták, hogy ne hirdess... pedig nem hirdettem, valami ilyesmi volt: Eladó kiscicák? és ezt úgy vette a gép mintha hírdettem volna :/
6/11 anonim válasza:
A sok hülye értelmetlen kérdés
meg hogy néhány gazdag itt dicsekszik hogy hány kocsija van
-.-
Darth Vader
7/11 anonim válasza:
Nja,meg Darth Vadert és retafdogot,bár mondjuk annak örülök,hogy ők élvezik,legalább nekik jó legyen már.Tudod,elvan a gyerek,ha játszik.....
9/11 anonim válasza:
pff ezeket a "terhes vagyok"-os kérdéseket..:S
10/11 anonim válasza:
Az annyira gyakori kérdéseket,amiket egy nap legalább vagy 20 helyen látok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!