Az inuyasha-ban naraku kicsoda?
Figyelt kérdés
Valaki elmesélmné naraku történetét? hogy született, miért gonosz, hogy néz ki az eredeti kinézte stb? :)2014. ápr. 22. 19:27
11/38 A kérdező kommentje:
köszike :)) tehát naraku egy 1v1 es csatában kiütné seshout? :)
2014. ápr. 25. 02:09
12/38 anonim válasza:
Én valahogy így érzem, de lehet, hogy tévedek. A Sesshi legújabb kardja valószínűleg megtudná ölni Narakut. Meg is tette.
13/38 A kérdező kommentje:
és bocsi de leírnád az inuyasha fillereket? hogy melyik részek fillerek és melyikek nem? mert én csak az eredeti storyt akarom nézni :) köszi
2014. ápr. 27. 22:19
14/38 anonim válasza:
Nem rosszak a fillerek, megéri őket megnézni. Én InuYasha-sorozatot, mozifilmeket és FinalAct-ot 3 nap alatt néztem meg. Most í]y fejből nem tudom neked megmondani, hogy melyikek a fillerek.
15/38 A kérdező kommentje:
:// de engem csak az EREDETI story érdekel :( azért köszi.. azt elárulod pls hogy a final act, stb ezek eredetiek e? vagy csak a 160 rész az erdeti? ahol véget ér?
2014. ápr. 28. 02:22
16/38 anonim válasza:
A FinalAct az InuYasha sorozat lezárása. Nem filler.
17/38 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. ápr. 29. 00:30
18/38 anonim válasza:
az Inuyasha-ban a sorozat ,a filmek és a Final Act sem filler :)
19/38 A kérdező kommentje:
Végig néztem.. :) amindd a 193 részet.(benne van a the final act) és nem nagyon értettem a végét.. valaki légysz ielmagyarázná? mi lett narakuval most?? mi volt a valódi célja? (a valódi valódi..) ez nekem szürke maradt... és mit csinált a végén a kútnál? és mit kívánt stb? nem értem :( . és kikyo meg naraku is rosszat kívánt? azut sem értem.. meg narakuval mi lett vajon a végén? meghalt? mert csak azt mutatták hogy eltűnik hogy "húú de meleg érzés" köszi a válaszokat:D
2014. máj. 8. 03:16
20/38 A kérdező kommentje:
ja. és miért tűnik el a kút? meg utána kagome miért kerül át az alvilágba? meg egyáltalán miért megy naraku a kúthoz?
2014. máj. 8. 03:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!