Melyik országban készülhetett ez a kép?
"A Tanu Védelmi Program mit szól ehhez a facebook réshez?"
Ez miért lenne rés? Ha nem lenne nyilvános a kép, akkor ez a megoldás nem működne. (borítókép alapból csak publikus lehet)
Tehát ezt a módszert hiába csinálom meg egy olyan képpel, aminek az adatvédelmi beállítása az ismerősökkel megosztás, nem látnám. (ha nem ismerősöm)
és ha nem tudnám ezt írnám a keresőbe, ki is dobja első találatnak:
facebook kép alapján profil
Ha követem a logikádat, akkor ha nem lehetne tudni (vagy nem lenne evidens, hogy fontos) azt, hogy ez a kép facebook-ról van, akkor miért ezt a tulajdonságát emelném ki? És még egyszer mondom, nem csak egy megoldás létezhet, emiatt lehet, hogy egy másik megoldást találnék, ami adott esetben nem facebookos megoldás, vagy facebookos de más módszerrel való megoldás, tehát az ő megoldására ha rá akarok jönni, akkor a leggyorsabb, ha őt kérdezem meg, hátha válaszol.
Egyébként a logika amire utalok az az, hogy önkényesen módosítasz bizonyos feltételeken, és nem indoklod meg miért. Ezt az alapján mondom, hogy hozzátetted, hogy ha nincs publikussá téve...... Hát jó, de ha igen? Akkor megölhetem?
Léci ne írjatok, mert nekem van egy ilyen betegségem, vagy micsoda, hogy nem bírom ha nem enyém az utolsó szó egyébként sem, ha meg logikátlan következtetések alapján nem enyém, akkor meg atomháborúra is felhatalmazva érzem magam, csak hogy én, az az az igazság győzedelmeskedjen, mentségemre legyen mondva, hogy szeretek nagyvonalúan, csak a jelentős logikai hibákra visszatámadni, adott esetben a hibás logikát a tulajdonos ellen fordítani.
Most lehet én vagyok már túl fáradt, de nem értem miről beszélsz.
"hozzátetted, hogy ha nincs publikussá téve...... Hát jó, de ha igen? Akkor megölhetem?"
Mivan? csak egy egyszerű direct linkből való profil megtalálása az egész, te meg megölésről, tanuvédelmi programról meg atomtámadásról beszélsz. Látszik hogy valami gond van nálad...
Magyarázd már el normálisan, nem feleslegesen túlbonyolítva, és ezáltal teljesen érthetetlenné téve a mondanivalód (főleg az első bekezdésre vonatkozik, abszolút nem értem mit akarsz)
Amíg te a logikai háborúdban csatázol, addig beírhattad volna ezt a pár szót a keresőbe és megvan a megoldás.
Ja, és én csak az első és előző válaszadó vagyok, mielőtt tovább vitáznál velem :)
Szerintem az, hogy "hülye okoskodik" módon magyarázol és semmit nem érteni belőle, az nem részletkérdés. Az sem, hogy egy ilyen egyszerű dologból kiindulva te már atomtámadásról meg tanuvédelmi programról beszélsz.
Azért lennék múltat felhánytorgató mert idézőjelben bemásoltam amit írtál? :D
Visszaolvastam a 71%-s válaszait és azt tanácsolom ne nézz több gyilkos elméket.
A következő fordulat az, hogy te még írsz egy választ (amiben kielemzed az előzőmet) hogy tied legyen az utolsó, vársz egy kicsit a gép előtt, nem ír senki és írsz még egy pár provokatív választ, de inkább nem etetjük a trollt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!