Melyik országban készülhetett ez a kép?
Ravasz, cseles, fondorlatos.
A Tanu Védelmi Program mit szól ehhez a facebook réshez?
A traktort is lusta ember találta fel, mert nem volt kedve kapálni!
Ha más forrásból keresek rá választ, akkor nem biztos, hogy azt a megoldást találom meg, amivel te találtad meg a képet, és ez akár fontos különbség is lehet.
Egyébként most, hogy tudom a választ még inkább jó ötletnek tűnt téged kérdezni, mert az én szemszögemből nézve, amikor még nem ismertem a megoldást, nem volt evidens, hogy ennek a facebookhoz van köze, vagy ha lett volna, akkor is inkább a facebookon belül valami beépített keresőre gyanakodtam volna. Te hogyan kerestél volna rá, ha nem tudtad volna a megoldást?
Nézd, ha én nem vagyok szívsebész, akkor hiába magyarázzák el nekem, hogyan kéne egy koszorúér-műtétet lebonyolítani.
Ebből tudsz valamire következtetni?
Egyébként ismét tévedsz: a traktort nem a lusta ember találta fel, hanem az, amelyik többet szeretett volna termelni ugyanannyi idő alatt.
Sajnos sok lusta ember összekeveri a hatékonyságot és a lustaságot...
A traktoros példát pont a hatékonyságra mondtam. És ki is fejtettem, hogy így miért volt hatékonyabb kideríteni a megoldást.
A szívsebészes példádról arra tudok gondolni, hogy nem tudtál volna te sem jobb megoldást keresni az én helyemben, ráadásul úgy tűnik a te helyedben sem, mivel eddig az én megoldásom a gyorsabb, mivel te nem mondtál rá semmit. Az én kérdésemben egy olyan ember van, aki nem szívsebésznek született, hanem meg akarja azt tanulni, és a leggyorsabb módon akarja azt megtenni, ami ismétlem az én megoldásommal történik meg.
Mindezt ne keverjük persze össze azzal, hogy te mondtam meg a te megoldásodat, ami cseles és köszönöm is, tanultam belőle, jobb bérgyilkos lettem, több munkát tudok elvállalni. :D
Én ugyan nem mondtam neked semmit.
Ez az apróság minden bizonnyal elkerülte amúgy minden részletre kiterjedő figyelmedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!