Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SZELLEMEKKEL foglalkozó...

ZyzzTheGod kérdése:

SZELLEMEKKEL foglalkozó kérdés! Hisztek bennük? Mit tapasztaltatok már ti? Láttatok már szellemet? Meséljétek el a történeteiteket! . (Én történetem lenn).

Figyelt kérdés
4 éves voltam mikor a Dédimamám meghalt rá 1-2 héttel mikor vetkőztem este a fürdéshez a küszöbön megláttam a dédimet teljesen átlátszó volt homályos fehér... kb 1-2mp ig láttam megijedtem .. ugrottam egy nagyot és eltűnt.. azóta nem láttam őt. Ez az emlék megmaradt bennem és emiatt hiszek a szellemekben ! sokan mondják hogy Hiszem ha látom HÁT én láttam és hiszem Hiszem hogy léteznek ... azóta is voltak furcsa dolgok ha van rá igény akkor beszámolok róluk.

2014. ápr. 18. 21:45
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Sziasztok én egy majdenem 16 éves fiú vagyok.Lehet számotokra ezért èrdekes lesz amit írok.Az én kategóriámbelieket nem szokta az ilyen dolog "foglalkoztatni".

Kisgyermekkorom ótá fogékony vagyok a spirituális dolgokra.Igazából hanyagoltam az ilyen dolgokat mert buliztam csajoztam..egészen addíg ameddig nem találkoztam a barátnőm elhunyt papájáva...A serdülésemkor minden felerősödött.Láttam teljesen idegen dolgokat.Számomra idegen érzelmek,vágyak életképek jelentek meg a fejemben.Szóltam a szüleimnek hogy valami nincs rendben velem.Igazából valamilyen pszihiátriai betegségre gyanakodtam magamnál.Majd kezdtek videók lejátszódni a fejemben.Leggyakrabban ha ittam,majdnem elaludtam,gyenge voltam.Aztán amiket láttam elmeséltem a szüleimnek hogy meggyőzzem őket arról hogy TUDOM hogy segítség kell.Aztán hetek,napok alatt megtörténtek amiket elmondtam nekik.Lesokkolt mindenkit.Főleg engem.De ezt nem tudtuk mire vélni.Akkor mentünk el egy spiritisztához vagy mihez amikor a legdurvább ilyen volt velem.Beteg voltam.A gyógyszertől amit szedtem káb lettem.Elhívott a barátnőm egy buliba.Elmentem.Már nagyon ki akartam lépni abból ami velem történt.Hajnali kettő lehetett.Bementem a barátnőmhöz egy szobába aki épp két barátjával beszélgetett bizalmasan.Egyikük elaludt már csak ketten voltak ébren.Lefeküdtem a barátnőm mellé az ágyra és behunytam a szemem.Érztem hogy bóbiskolok aztán sötét.Majd mint valami nagy zajra felriadtam.Felültem.Az arcomon valami nedves volt.Könny.A barátnőm a legtávolabb volt tőlem az ágyon.Szinte kapaszkodott az ellenkező falba és csak nézett ledermedve.A barátnője pedig holtsápadtan szorította a telefonját és könnyezett a szeme.Megiedtem hogy mi történt míg aludtam. Oda akartam menni megkérdezni de összerezzentek mindketten amint megmoccantam.Mellettük aludt békésen a harmadik lány.

Csak másnap mesélték el mi is volt.Amikor lehunytam a szemem rá pár percre remegni majd suttogni kezdtem.Ők csak figyeltek.Azt hitték szivatom őket így adott egy pofont a barátnőm.Akkor kinyílt a szemem és üvegesen bámultam az alvó lányt.Majd az egész testem mgremegett.Rájuknéztem könnyeztem és beszámoltam rólta hogy mennyire zavar hogy szakótott velem a pasim.ós undorító hogy megcsalt.Csak haza akarok menni.És hogy még a nagyapám is meghalt tegnapelőtt.Ezekután röhögtem egyet és eldőltem.Amikor felkeltem onnantól emlékszem mindenre.

Ebben az a durva hogy az alvól lány szakírott a pasijával aki megcsalta.A nagyszuloje meghalt ketnapja...És erről csak az alvo lany a baratnom es a 3.csaj tudott aki a szobaba volt.

Elmentünk hát a szüleimmel a spiritisztahoz majd pszihologushoz.Kiderült hogy látó vagyok.Belelátok az emberek lelkébe és igy a szellemekébe is.A szellemeken keresztul láthatom amit ők.Láthatom a jelent a multat es a jovot.De ezt összevissza.Megtanítottak kártyázásra és idézésre.Azóta a barátik köröm tud erről és gyakran kérik hogy olvassak beléjük vagy jósoljam meg a közeljövőjük.És persze a Halloween bulikon állandó vendég vagyok. :D

Ez nemtudom mennyire illett a kérdésedhez de jolesett leirni.Szoval igen,vannak szellemek és te is valamilyen szinten fohekony vagy rajuk.

2015. okt. 30. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!