SZELLEMEKKEL foglalkozó kérdés! Hisztek bennük? Mit tapasztaltatok már ti? Láttatok már szellemet? Meséljétek el a történeteiteket! . (Én történetem lenn).
Sziasztok én egy majdenem 16 éves fiú vagyok.Lehet számotokra ezért èrdekes lesz amit írok.Az én kategóriámbelieket nem szokta az ilyen dolog "foglalkoztatni".
Kisgyermekkorom ótá fogékony vagyok a spirituális dolgokra.Igazából hanyagoltam az ilyen dolgokat mert buliztam csajoztam..egészen addíg ameddig nem találkoztam a barátnőm elhunyt papájáva...A serdülésemkor minden felerősödött.Láttam teljesen idegen dolgokat.Számomra idegen érzelmek,vágyak életképek jelentek meg a fejemben.Szóltam a szüleimnek hogy valami nincs rendben velem.Igazából valamilyen pszihiátriai betegségre gyanakodtam magamnál.Majd kezdtek videók lejátszódni a fejemben.Leggyakrabban ha ittam,majdnem elaludtam,gyenge voltam.Aztán amiket láttam elmeséltem a szüleimnek hogy meggyőzzem őket arról hogy TUDOM hogy segítség kell.Aztán hetek,napok alatt megtörténtek amiket elmondtam nekik.Lesokkolt mindenkit.Főleg engem.De ezt nem tudtuk mire vélni.Akkor mentünk el egy spiritisztához vagy mihez amikor a legdurvább ilyen volt velem.Beteg voltam.A gyógyszertől amit szedtem káb lettem.Elhívott a barátnőm egy buliba.Elmentem.Már nagyon ki akartam lépni abból ami velem történt.Hajnali kettő lehetett.Bementem a barátnőmhöz egy szobába aki épp két barátjával beszélgetett bizalmasan.Egyikük elaludt már csak ketten voltak ébren.Lefeküdtem a barátnőm mellé az ágyra és behunytam a szemem.Érztem hogy bóbiskolok aztán sötét.Majd mint valami nagy zajra felriadtam.Felültem.Az arcomon valami nedves volt.Könny.A barátnőm a legtávolabb volt tőlem az ágyon.Szinte kapaszkodott az ellenkező falba és csak nézett ledermedve.A barátnője pedig holtsápadtan szorította a telefonját és könnyezett a szeme.Megiedtem hogy mi történt míg aludtam. Oda akartam menni megkérdezni de összerezzentek mindketten amint megmoccantam.Mellettük aludt békésen a harmadik lány.
Csak másnap mesélték el mi is volt.Amikor lehunytam a szemem rá pár percre remegni majd suttogni kezdtem.Ők csak figyeltek.Azt hitték szivatom őket így adott egy pofont a barátnőm.Akkor kinyílt a szemem és üvegesen bámultam az alvó lányt.Majd az egész testem mgremegett.Rájuknéztem könnyeztem és beszámoltam rólta hogy mennyire zavar hogy szakótott velem a pasim.ós undorító hogy megcsalt.Csak haza akarok menni.És hogy még a nagyapám is meghalt tegnapelőtt.Ezekután röhögtem egyet és eldőltem.Amikor felkeltem onnantól emlékszem mindenre.
Ebben az a durva hogy az alvól lány szakírott a pasijával aki megcsalta.A nagyszuloje meghalt ketnapja...És erről csak az alvo lany a baratnom es a 3.csaj tudott aki a szobaba volt.
Elmentünk hát a szüleimmel a spiritisztahoz majd pszihologushoz.Kiderült hogy látó vagyok.Belelátok az emberek lelkébe és igy a szellemekébe is.A szellemeken keresztul láthatom amit ők.Láthatom a jelent a multat es a jovot.De ezt összevissza.Megtanítottak kártyázásra és idézésre.Azóta a barátik köröm tud erről és gyakran kérik hogy olvassak beléjük vagy jósoljam meg a közeljövőjük.És persze a Halloween bulikon állandó vendég vagyok. :D
Ez nemtudom mennyire illett a kérdésedhez de jolesett leirni.Szoval igen,vannak szellemek és te is valamilyen szinten fohekony vagy rajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!