Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SZELLEMEKKEL foglalkozó...

ZyzzTheGod kérdése:

SZELLEMEKKEL foglalkozó kérdés! Hisztek bennük? Mit tapasztaltatok már ti? Láttatok már szellemet? Meséljétek el a történeteiteket! . (Én történetem lenn).

Figyelt kérdés
4 éves voltam mikor a Dédimamám meghalt rá 1-2 héttel mikor vetkőztem este a fürdéshez a küszöbön megláttam a dédimet teljesen átlátszó volt homályos fehér... kb 1-2mp ig láttam megijedtem .. ugrottam egy nagyot és eltűnt.. azóta nem láttam őt. Ez az emlék megmaradt bennem és emiatt hiszek a szellemekben ! sokan mondják hogy Hiszem ha látom HÁT én láttam és hiszem Hiszem hogy léteznek ... azóta is voltak furcsa dolgok ha van rá igény akkor beszámolok róluk.

2014. ápr. 18. 21:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
szerintem szellem , uncsitesómnak is így volt a telójával . !
2014. máj. 13. 19:46
 12/21 Valaszt varok válasza:

En hiszek a szellemekben es tapasztaltam is mar:

- egyszer (kb 1,2 eve) eppen, hogy kinyitottam a szemem reggel,amikor a halott macskamat lattam magam elott. Szurke volt es kicsit atlatszo. Fele csaptam, es erre eltunt. Nagyon megijedtem es addig ki nem nyitottam a szemem, ameddig biztos nem voltam benne, hogy teljesen vilagos van.

- egy este kimentem a konyhaba, hogy egyek valamit. Ekkor kinyilt az utcaajto, ami raadasul zarva volt; nagyon meglepodtem. Ezutan hallottam, hogy valaki bejott azon az ajton, megallt az ablak alatt es kohogott egyet; aztan kiment es becsukta az ajtot. Hivtam a szuleimet es mondtam nekik, hogy valaki bejodt az udvarra. Kineztunk, de az ajto meg mindig zarva volt. Termeszetesen nem hidtek nekem, de aznap este nem tudtam aludni

- minden este, mikor alszok arra kelek fel, hogy valakik hangosan, dubogve elszaladnak az ablak alatt. Megkerdeztem a baratomat es o is ugyanezt hallotta. Meg mindnig nem tudom ,hogy mi lehet az.

2014. jún. 9. 20:08
 13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon komoly és félelmetes történetet meséltél ! próbálj meg valamit csinálni ellene ! kérd meg szépen hogy hagyjon békén és hogy távozzon ! ezek még mostanában is történnek ???
2014. jún. 10. 20:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Vicces így olvasgatni, hogy vannak akik kajak úgy csinálnak mint a horror filmekben:D komolyan miatyánkot szavaltok, kereszteket aggattok és a szobában füstöt eregettek? Ne égessétek már magatokat, túl sok filmet néztetek! Nézzétek a tudományos oldalát a dolognak, a tudomány mindent megmagyaráz. Nincs itt semmiféle szellem meg démon.. Pff Xdd nyugi.
2014. jún. 18. 09:27
 15/21 A kérdező kommentje:
hiszem ha látom sokan mondják... én láttam tehát hiszem .. te lehet nem hiszel bennük szóval ez van :D azért köszi a hozzászólást :D
2014. jún. 20. 18:02
 16/21 anonim válasza:
Sziasztok. Uhh ezek durvak. Velem olyan volt h ugy van a szekreny h kicsit takarasban van az ajto (ha az agyon fekszem. Olyan szemszog) ee mindig olyan erzesem van h all ott valaki. Vagy h raulnek a labamra vagy hozza ernek. Es ez mindig este vagy ha egyedul vagyok. Mondjuk sose erzem magam egyedul. Most is tok felek meg minden. Es. En nagyon tudok felni. Kalapal a szivem. Es fosok nagyon. Most egyedul vagyok az egesz hazba. Hangokat hallok. Es nagyon felek. Fek se merek kelni. Segitsetek kerlek
2014. dec. 30. 10:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell félned,ezeket a hangokat bármi okozhatja.

Még a saját félelmeddel is generálhatod őket.

Nem szabad ilyenkor félni,mert csak fel fognak erősödni a hangok.

Próbálj másra összpontosítani.

Velem is volt ilyen,de én már megtanultam ezeket kontrollálni.Csak egyszerűen nem szabad rájuk figyelni,mert csak erősödik a félelem is.

Például hallgass zenét,vagy hívd át az egyik barátodat/barátnődet.

2014. dec. 30. 11:03
 18/21 anonim válasza:
Velem nem történnek ilyen durva dolgok de azoktót is meg lehet ijedni. Ha érdekel írj rám privibe
2015. febr. 5. 20:33
 19/21 anonim válasza:
Velem is történnek furcsa dolgok amire nem tudok magyarázatot. (az egyiket kiírtam kérdésbe) ha szeretnéd hogy meséljet rólluk akkor rám írnál privibe? mert nem nagyon akarom az interneten terjeszteni.
2015. febr. 8. 01:35
 20/21 anonim válasza:
Velem olyan történt hogy este amikor aludtam pont azt álmodtam milyen érzés amikor egy szellem keresztül megy egy emberen, és akkor a bordáimon mind2 oldalon mint a zongorán elkezdtek játszani, erre feleltem de vissza aludtam egy másik eset amikor mainál nyaraltam és valaki megfogta a fejem 2 kézzel és dedimamám képe ugrott be, be könnyeztem és elkezdtek beszélni hozzá... Tudom hogy te vagy az és nagyon hiányzol! Egy másik eset amikor a bokámat megerintik. És az utolsó amikor a fejem felett az ágy mellett áll valaki és néz, volt egy olyan amikor néztem a tvt és lehajolt és szembe fordult velem az a valami.....
2015. febr. 17. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!