SZELLEMEKKEL foglalkozó kérdés! Hisztek bennük? Mit tapasztaltatok már ti? Láttatok már szellemet? Meséljétek el a történeteiteket! . (Én történetem lenn).
En hiszek a szellemekben es tapasztaltam is mar:
- egyszer (kb 1,2 eve) eppen, hogy kinyitottam a szemem reggel,amikor a halott macskamat lattam magam elott. Szurke volt es kicsit atlatszo. Fele csaptam, es erre eltunt. Nagyon megijedtem es addig ki nem nyitottam a szemem, ameddig biztos nem voltam benne, hogy teljesen vilagos van.
- egy este kimentem a konyhaba, hogy egyek valamit. Ekkor kinyilt az utcaajto, ami raadasul zarva volt; nagyon meglepodtem. Ezutan hallottam, hogy valaki bejott azon az ajton, megallt az ablak alatt es kohogott egyet; aztan kiment es becsukta az ajtot. Hivtam a szuleimet es mondtam nekik, hogy valaki bejodt az udvarra. Kineztunk, de az ajto meg mindig zarva volt. Termeszetesen nem hidtek nekem, de aznap este nem tudtam aludni
- minden este, mikor alszok arra kelek fel, hogy valakik hangosan, dubogve elszaladnak az ablak alatt. Megkerdeztem a baratomat es o is ugyanezt hallotta. Meg mindnig nem tudom ,hogy mi lehet az.
Szia!
Nem kell félned,ezeket a hangokat bármi okozhatja.
Még a saját félelmeddel is generálhatod őket.
Nem szabad ilyenkor félni,mert csak fel fognak erősödni a hangok.
Próbálj másra összpontosítani.
Velem is volt ilyen,de én már megtanultam ezeket kontrollálni.Csak egyszerűen nem szabad rájuk figyelni,mert csak erősödik a félelem is.
Például hallgass zenét,vagy hívd át az egyik barátodat/barátnődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!