Ggggé kérdése:
Ez vajon szégyellni való megalázkodás lenne?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm összeveszett velem, kibékülünk volna,de gondolom meglátta hogy van barátom és azt hiszi,hogy már nincs rá szükségem,pedig ez nagyon nem igaz.
Próbáltam hívni,kinyomta,nem válaszol facebookon...Azt hittem már nem is hiányzom neki,de a tesója elmondta anyukámnak,hogy nagyon magaalatt van, nem jár el sehova...Már volt tavaly ilyen,akkor mentem békülni, örült és békült is.
Ha most is ugyanezt tenném,átmennék így 2 hónap nembeszélés után, leégetném magam?
2014. ápr. 14. 17:35
2/4 A kérdező kommentje:
16 vagyok,ő 17
2014. ápr. 14. 18:19
3/4 anonim válasza:
szerintem menj át hozzá. beszéljetek, kérdezd meg hogy miért ilyen , értsd meg az ő álláspontját is. nem tudom a sztorit, de esetleg emlékezz néhány dologra vissza, hogy mivel bánthattad meg őt.. remélem tudtam segíteni:/
4/4 A kérdező kommentje:
Persze,segítség minden válasz :))
Köszönöm szépen :)
Hát,egy mindennapos semmiség volt az elején, de tudom,hogy az a baja,hogy barátom van :/
2014. ápr. 14. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!