Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen a legjobb barát?

Milyen a legjobb barát?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és arra vagyok kiváncsi hogy milyen egy jó barátnő/Hawerbarátnő/.
2009. dec. 20. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Van barátod? Nem felszínes barátnőre, haverra gondolok, nem arra, akivel néha összejössz fecsegni - hanem arra, aki meghallgat. És akit te is meghallgatsz. Arra akit éjjel háromkor föl lehet kelteni: - Te bajban vagyok, segíts! És ő negyed négykor már ott van nálad. Barát az, aki előtt nincsenek titkaid. Akitől nem kell tartani, akiben megbízol - akivel, ha együtt vagy, úgy érzed, hogy nem vagy egyedül. És repül az idő. Észre sem veszed, mert ha együtt vagytok, valami időtlen jóérzés tölt el - mintha melegebb lenne a levegő s otthonosabb a hely ahol ültök. Barát az, akire figyelsz, mert fontos számodra a sorsa. És aki figyel rád, mert fontos számára a sorsod. Barát az, aki megért - s akit mélységesen megértesz. Nem tudtok egymásnak hazudni. Túl közel van. Mintha magaddal beszélnél. A barátság születése mindig együtt jár azzal az érzéssel, hogy találkoztunk már valahol. Azért választjuk éppen őt, mert közel van hozzánk és ismerős. És a másik ki nem mondott gondolat: ezért az emberért én mindenre képes vagyok. Az szeret igazán, aki életét adja a barátaiért. Sokféle vonzalom, egymásba kapaszkodás van a világon. Sokféle összetartás és szeretetérzés. De az ember által átélhető legmélyebb szeretet: a barátság.

ez szerintem sokmindent elmond :)

2009. dec. 20. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
nagyon szépen leírtad :) így van :P
2009. dec. 20. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
nagyon szépen leírtad sztem nekem csak haverjaim vannak:( Pedig most elkélne egy jó barát
2009. dec. 20. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

"A barátok azok, akik megkérdezik, hogy vagy, és várnak a válaszra."

"Csak az igazi barát figyelmeztet rá, hogy maszatos az arcod."

2009. dec. 20. 20:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi első számu irott...

Könycsordult ki a szememből..

Nekem olyan hawerom nincs...mindegyik puffogós elkénysztettet és gazdagok...

2009. dec. 20. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Legjobb barát, kivel bármiről, még a legnagyobb hülyeségekről is eltudsz beszélgetni, aki nem a külsődet nézi, hanem a belső érzéseidet, aki téged helyez előtérbe minden más fontos dolga mellett, akit érdekel, hogy mi van veled, aki úgy búcsúzik el tőled mindig, hogy közben érezteti veled, hogy mikor fizikailag nincs veled, akkor is veled van!...

Az én Barnusom pont ilyen!:-)

2011. júl. 30. 22:08
 7/7 anonim válasza:
A halgatás már nem számít kínos csendnek, nyugodtan viccelődsz mert tudod hogy nem sérptődik meg
2016. szept. 30. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!