Hogyan lehetnék beteg holnapra?
Nah én egész hétre kiütöttem magam a barátnőimmel együtt. (még ezen a héten, jövő héten már nincs suli) :D
Egy csomó jéghideg kólát ittam és ettől jól berekedtem, aztán tettettem, h rosszul vagyok. Akkor anya elküldött dokihoz, aki ugye megmérte a lázam...ami 38.2 volt, de ez nem is volt benne a tervben. Rögtön elkezdi, h arcüreg gyulladásom van, és kiírt egy hétre. :D
Vegyél be valami hashajtót,fájdítsd a hasat,és holnap mehetsz dokihoz!
Bár én megszoktam mondani a dokinknak az igazat,és baromi rendes,mert eddig mindig kiírt! Csak nem szabad visszaélni a bizalmával!
moss hajat és fehérneműben menj ki a hóra fürödni egy kicsit, aztán tolj le néhány jégkockát!:D:D
dejóó h nekünk már nincs suli:D:D
a hónalj-hajszárítózás a Kőhalmi poénja :)
amúgy a hashajtó tutkó módszer. igaz, hogy egész nap a lakás legkisebb helyégében tenyészel majd, és úgy fog fájni a s.egged a sok kaksitól mint atom, de az is hótsicher, h nem kell bemenned.
esetleg egy kis tejföl-barackbefőtt kombóval fokozhatod az élményt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!