Élnek még hazánkban nem bunkó srácok?
Figyelt kérdés
Én idáig csak olyanokkal találkoztam akik a lány fenekét,derekát nézik.Van egyaltalán, olyan aki elösször a személyiségedet zéni meg. Virág( 15 év.)2009. dec. 20. 09:30
11/17 anonim válasza:
én,és télleg nem igaz hogy a normálisak mindig foglalatak,és az sem hogy a normálisak mindig pattanásos gyökerek,nekem most van a második barátnőm..két év szünettel a kettő között
12/17 anonim válasza:
ahogy a 10:30-as is mondta, foglaltak
uutááloom hogy nekem nemmaradt senki
13/17 anonim válasza:
én normális vok és szabad :D
ezt nem csak én mondom hanem mások is :)
engem meg az zavar h minden normális csaj foglalt :S
14/17 anonim válasza:
Ez a kérdés már az én agyamban is megfordult, DE: úgy gondolom, hogy a 10-20 éves kategóriában a válasz NEM! (Vagy csak én nem ismerek ilyet?!?)
15/17 anonim válasza:
Vannak még normális pasik :) Csak nem ebben az országban. :)
16/17 anonim válasza:
Először is ha egy srác megnézi egy lányt az természetes de leginkább azok a normálisak akik nem csak a fenekük és a derék miatt szeretik
17/17 anonim válasza:
Vannak. Én pl. És nincs is barátnőm :-( hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!