Élnek még hazánkban nem bunkó srácok?
Figyelt kérdés
Én idáig csak olyanokkal találkoztam akik a lány fenekét,derekát nézik.Van egyaltalán, olyan aki elösször a személyiségedet zéni meg. Virág( 15 év.)2009. dec. 20. 09:30
1/17 anonim válasza:
Persze, csak nem a tinik között. (na jó, ritkán, de ott is van ilyen srác)
2/17 anonim válasza:
én pl olyan vagyok, de már van bnőm;)
3/17 anonim válasza:
Élnek, ők a szemüveges pattanásos nagyon ronda gyerekek, JAA, hogy az meg neked nem tetszene, értem, akkor ki is a felszínes? :) Nyugi nincs ezzel semmi baj, amúgy én kivétel vagyok először a mellet nézem és utána a segget.
5/17 anonim válasza:
Persze! Néha akiről azt hinnéd, hogy a legbunkóbb a leglenézőbb és amikor megismered kiderül, hogy egy ártatlan bárány kb. . Velem is így volt, most hogy több fiú haverom van középsuliba rájöttem, hogy sosem szabad előre megítélni az embereket! Mert rohadtul rendesek meg minden, amikor azt hittem hogy bunkó parasztok
6/17 anonim válasza:
a normálisak mind foglaltak :S sajnos :S
7/17 anonim válasza:
10:30 ....
Nem kommentálom, maradjunk annyiban, hogy ez a mai nap eddigi leg idiótább kijelentése.
Én kb 2007-ig végig rendes voltam és csendes meg minden és nem voltam foglalt sohasem, és pont, hogy az ellenkezője igaz.
8/17 anonim válasza:
van van.de sztem a bunkóság nem az ha a lány seggét nézi meg.sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!