Miért érzem magam mindig éhesnek, vagy ha nem is éhesnek de folyton hogy ennem kell?
Figyelt kérdés
Akármit eszek és akármennyit szinte mindig azt érzem hogy még mindig enni akarok valamit. Fogalmam nincs hogy miért van ez de soha nem elég szinte semmi. Régebben napi 3-4 evéssel bőven elvoltam, nem nassolgattam soha sem, reggeliztem pl 1 melegszenyót, ebédeltem rántotthúst rizzsel, vacsiztam tejbe műzlit és ennyi. most meg, reggel tejberizs, aztán csirkemell zöldségekkel, nutella, chips, kakaó, kakaópor magában, gyümölcsturmix, rántotta, vajas kenyér, és még mindig enni akarok. Mivel tudnám ezt leküzdeni, és megállni hogy ne egyek ennyit? eddig 3kg-ot híztam 1 hónap alatt hogy ezt csinálom, szóvolt MOST akarok ennek véget vetni, csak az a gond hogyha nem eszek akkor pedig ideges vagyok és feszült.. Mit tegyek?2014. ápr. 7. 20:31
1/1 anonim válasza:
Nem tom hány éves vagy, de ha fiatal vagy még akkor ez normális hogy a szervezeted változik, ne vond el magadtól hirtelen az ételt. Vagy ha nagyon éhes vagy nassolj gyümölcsöt. Vagy egyél többször keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!