Lehetséges valakinek a hangjába "beleesni"?
Figyelt kérdés
Van egy abszolút kedvenccé vált szinkronhangom, és színészem. Nem olyan rég óta, kb 3-4 hónappal ezelőtt kezdtem el nézni egy sorozatot, abban a főszereplőnek adja a hangot. És ha tehetném, non-stop őt hallgatnám, egyszerűen imádom a hangját, ahogy beszél mindent. Nem tudom, gondolom ez nem normális, én is meg vagyok lepődve magamon, de ha egy teljes napig nem hallom, komolyan olyan érzésem van mintha valami hiányozna. Amúgy maga a férfi mint férfi nem az esetem, de a hangjáért komolyan ölnék. Amúgy Fesztbaum Béláról van szó. Valaki segítsen, orvosi eset vagyok?2014. ápr. 7. 15:44
1/3 anonim válasza:
Persze, hogy van ilyen. Addig nincs is baj, amíg nem lép a rendes emberi kapcsolatok helyébe.
2/3 anonim válasza:
Jut eszembe (öreg vagyok): Régen a Hosszú forró nyár magyar sikere nagyrészt a szinkronhangnak volt köszönhető. Sokaknak volt hatalmas csalódás, amikor magát a színészt is látni lehetett valami műsorban.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazából, nincsen vele bajom, mert sok darabban is láttam már, úgy maga az ember nem volt csalódás, csak nem az esetem. Ellenben a hangja....fú az nagyon. :D Egyszer mindenféleképpen szeretnék vele találkozni, nagyon remélem, hogy egy előadás után a művészbejáró előtt el lehet kapni :) Köszönöm a válaszodat!
2014. ápr. 7. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!