Egyre gyakrabban történnek gyilkosságok féltékenységből. Mit gondoltok róla?
kezdve a kalocsai gyilkossággal a machetás-al most a gyáli, stb.
Mondjuk megvallom nagyon sokszor ezek a lányok is tehetnek róla, hogy agresszív fiúkkal kezdenek. Valamiért a csajok vonzódnak az ilyen fiúkhoz, hülyének hülyék az tuti. Viszont az is durva, hogy most már tényleg ez a módi, hogy ha elhagy a barátnőm, akkor megölöm. Elcseszettek ezek az emberek tutira.
akkor úgy mondom, hogy egyre gyakrabban hallani.
régen olyan 10 évvel ezelőtt nem voltam ég nagy divat szerintem ez.
ugyanúgy ahogy 6-8 évvel ezelőtt az általánosban de még a szakközépben is durva dolognak számított az, ha valaki füves cigit szív, vagy ha visszaugat a tanárnak. Ma ez már tök természetes, szóval én eléggé úgy látom, hogy a fiatalabb korosztály eléggé eltolódott egy agresszív irányba.
középkorral ne hasonlítsuk már össze a mai kort:) nem véletlenül hívjuk "sötét" középkornak.
régebben pont az volt nagy hír, ha így megöltek valakit. Mondjuk egy 50-80 évvel ezelőtt. Akkor nem az volt mint ma, hogy a gyilkost beültetik a kényelmes cellákba és 20 év múlva mehet amerre akar, több visszatartó erő volt szerintem.
Nameg tényleg nem volt ennyire eldurvulva a fiatalabb korosztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!