Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a hang szerintetek?

Mi lehet ez a hang szerintetek?

Figyelt kérdés

Màr kezdek megbolondulni.Reggel ota hallom hogy valami csipog,nem is csipog,hanem egy rövid dallam,mint ha sms érkezett volna.Na màrmost nekünk a telefonunk a pàromnàl van,a sajàtom kikapcsolva.

Még nagytakaritàst is rendeztem,direkt hàtha felfedezek valamit.de semmi.Ma màr 5 alkalommal hallom ezt a csipogàst...

Szomszédoktol nem jöhet,egyértelmüen a nappaliban van valami...

Lehet hülyének néztek,de még csak nem is zsufolt a nappali,mindent àtkutattam.A hang mindig ugyanabbol az irànybol jön,de ott semmit nem talàlok...

2009. dec. 19. 17:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
Lehet, hogy Kőmíves Kelemennének a telefonja.
2009. dec. 19. 18:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,nem humor kategoriàban van!Komolyan kérdeztem!
2009. dec. 19. 18:03
 3/13 anonim válasza:
64%

Én szerintem van némi ráció az előttem szóló válaszában.

Nézzük hát.:

- Ön építette a házát?

Ha nem, nem tudhatja, hogy egy bizonyos Kőmíves Kelemennét ugyan be falaztak-é oda.

A telefon akksija pedig sokáig birja, ha nem játszik vele.

Szerintem bontsák ki a falat, győződjenek meg Kelemenné tisztes elhantolásáról, majdan építsék vissza a falat.

2009. dec. 19. 18:08
 4/13 A kérdező kommentje:

:);)

Jot nevettem.

Az a baj hogy itt élek 7 honapja,és ma kezd csak csipogni ez a telefon,vagy hasonlo valami?

2009. dec. 19. 18:10
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
pedig figyeld meg h merről jön a hang aztán keresd ha nem találod fémkeresővel utánna kutyával utánna ultrahanggal vagy valamivel
2009. dec. 19. 18:18
 6/13 A kérdező kommentje:
Fémkerseöt ultrahangot hogy szerezek be?
2009. dec. 19. 18:21
 7/13 Giovanni ***** válasza:
Csak te hallod?:S Ha nem akkor szerezz be egy szemfüles kutyát azok ugranak az ilyenre...
2009. dec. 19. 18:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Csak én voltam ma itthon.
2009. dec. 19. 18:41
 9/13 Giovanni ***** válasza:
100%
Huh nem lehet h valami be rögzödött az agyadba?Skrizofénia is ilyesmi..na de komolyan a kutyák ezekre a csipogó hangokra nagyok érzékenyek és egyböl utána erednek.
2009. dec. 19. 18:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Vigyázz, a hangok becsaphatnak, nem mindíg onnan jönnek, ahonnan gondoljuk, mert visszaverődhet valahonnan, és azért hallod úgy, hogy egy pontról jön, de mégsem. Ismered nyilván, mikor hallod a repülőt, odanézel ahol hallani vélted, mégsem ott van.... hát remélem ez is segít, sok sikert!
2009. dec. 19. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!