Elolvastam ezeket a gyöngyszemeket, amik a centrírozással kapcsolatosak. Az én bajomat is lehet orvosolni centríroztatással? Részletek természetesen alább
Namármost, mi is tegnapelőtt cseréltük le a nyárit télire,
de nekem egy kicsit nehezebb dolgom van, ugyanis nem otthon (M.o.) tartózkodom, és autós szakzsargonra nem vagyok kiképezve.
A sok okosságból nem sikerült kihámoznom a lényeget, mert megint inkább egymást hülyézzük, szóval:
1. tényleg minden csere után el kell vinni centríroztatni?
2. Nálam, ha lassan megyek, olyan hangja van, hogy szétmegy a fejem tőle, 20-30-40 km/h-nál, mély hangon zúg, mintha egy centrifuga belsejében lennék.
3. 100-nál citál a kormány, mint a barom.
Az én problémám is emiatt lehet? Azt mondták, jobb ha veszek új gumikat, mert már régi amit az autóhoz kaptam,
de nekem erre most nem nagyon futja.
A zúgás az lehet attól, hogy régi a gumi, vagy az is tipikusan centrírozási problem?
Első autóm, ami kicsit roggyant,
nem vagyok profi, anyázós, hülyézős, flegma válaszokat mellőzzük,
köszi!
Aham, köszi. csak azt nem értem, mielőtt lecseréltük, nem volt ez a hibajelenség. Se zúgás, se rázás...
Mindegy, hétfőn elviszem a mesteremberekhez :P , aztán meglátjuk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!