A kábítószerezés a legveszélyesebb szenvedélybetegség?
Figyelt kérdés
esetleg kaphatnék érveket mellette/ellene? ki hogy gondolja?2014. ápr. 2. 22:01
1/4 Kései Sirató válasza:
Iegn, ebbe lehet legkönnyebben belehalni és erről a legnehezebb leszokni. Ezenkívül drága, anyagilag is tönkretesz. A függő ember bármire képes, csak szerhez jusson, kölcsönkér, lop, nem ismer erkölcsi , vagy ésszerű korlátokat. Az egészség szempontjából szintén ártalmasabb, mint a cigaretta, vagy alkohol.
Tehát minden szempontból a legrosszabb.
2/4 anonim válasza:
Az attól függ. Nem minden esetben válsz függővé. Én kb. 15 éve használom alkalmanként, de nem vagyok függő. Volt hogy 3 évig nem használtam, de volt olyan is hogy pár napon át minden nap. Ez egyén függő, ha megtudod állni hogy ne válj függővé, akkor szerintem semmi gond nincs vele.
3/4 anonim válasza:
Nagyon sok függ attól, hogy melyik kábítószerre gondolsz. A fű például sokkal kevésbé ártalmas, mint az alkohol[1], az intravénás heroin viszont valóban kicsinál anyagilag, érzelmileg, szellemileg, fizikailag, szociálisan egyaránt. A kettő között szinte minden megtalálható.
[1]: [link]
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2014. ápr. 17. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!