Mit vegyek neki? (Srácok, ti minek örülnétek leginkább? )
Figyelt kérdés
Barátomnak szeretnék karácsonyra ajándékot venni. De nem igazán tudom mi legyen. Szent este napján leszünk két hetesek együtt.2009. dec. 18. 20:15
12/16 anonim válasza:
Egy fiú nemrég írt ide, hogy mit vegyen a barátnőjének karácsonyra, akkor lesztek 2 hetesek:DNem lehet, hogy a párod?Lehet, hogy ezzel elrontottam a meglepit, ne haragudjatok, de annyira vicces, hogy mind a 2en itt kértek tanácsot, ugyanarra a dologra:DMár ha tényleg ő a pasid.Tényleg ne haragudj rám emiatt:)
5letet sajnos nem tudok adni.Vannak olyan bögrék, amikre képet raknak és a sötétben a kép elkezd egy idő után világítani, nagyon jóó, 3000ft a neten láttam 1-2 hete, hogy lehet iylet rendelni.De holnap szenteste, úgyhogy azt már lekésted.
13/16 A kérdező kommentje:
20:57-es válaszoló: nagyon ritkán cigizik és új évkor megfogja fogadni h. végleg leteszi. Ebben teljesen igazad van h. utálják a nyálas dolgokat. A képkeretes dolgot nem részesítem előnyben ugyanis annó exemnek gömböt vettem és mindkét oldalán a közös képünk volt. Amikor megharagudott rám későbben akk. széttörte. És nem akarok még1x ebbe a hibába esni:S
2009. dec. 23. 19:56
14/16 A kérdező kommentje:
21:16-os válaszoló: utálja a focit:D
2009. dec. 23. 19:57
15/16 A kérdező kommentje:
22:51-es válaszoló: Az valah. még korai sztem:D
2009. dec. 23. 19:57
16/16 A kérdező kommentje:
10:13-as válaszoló. Azt a kérdést amit itt írtál már én is olvastam nem 1x. De egész biztos h. nem lehet a párom mivel ő ide nincs felregizve:D És ez fix. Egyébként sosem késő megvenni egy ajándékot mivel h. pl. holnap délelőtt is nyitva lesz jó néhány bolt. Habár én nem tudnék elmenni mert gyakorlaton dolgoznom kell,sajnos:S Viszont amit írtál egész jó cucc lehet,viszont én már megvettem neki az ajándékát ma délután. Egy szép ezüst karkötőt:)
2009. dec. 23. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!