Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit vegyek neki? (Srácok, ti...

Mit vegyek neki? (Srácok, ti minek örülnétek leginkább? )

Figyelt kérdés
Barátomnak szeretnék karácsonyra ajándékot venni. De nem igazán tudom mi legyen. Szent este napján leszünk két hetesek együtt.
2009. dec. 18. 20:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Sztem még ilyen korai időszakban elég vmi apróság,próbálj az érdeklődési körének megfelelőt választani,ezt így itt senki nem tudhatja helyetted.Sok sikert:))Mennyit szánsz rá?És mennyi idős a párod?
2009. dec. 18. 20:32
 2/16 anonim ***** válasza:
PÉNZ
2009. dec. 18. 20:50
 3/16 A kérdező kommentje:
Háát sztem 1000 ft körül. És 20 éves. De azért pár ötletet csak tudtok írni...
2009. dec. 19. 12:58
 4/16 anonim ***** válasza:
Azért írtam a pénzt mert én annak örülnék, éppen gyűjtök valamire, hátha ő is.
2009. dec. 20. 09:43
 5/16 A kérdező kommentje:
Háát én nem vagyok híve annak h. karácsonyra pénzt adjak a barátomnak. Vmi szep ajándékot szeretnék venni neki csak foggalmam sincs h. mit. Azért is tettem fel a kérdést ide hátha vki tud vmi jó hozzászólást írni. De azért köszi a választ,nem volt rossz ötlet:)
2009. dec. 20. 18:43
 6/16 anonim ***** válasza:
ha nagyon nem tudsz mit kitalálni sztem vmi szebb csoki azt mindenki szereti azzal tuti nem fogsz mellé :)
2009. dec. 22. 14:44
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2009. dec. 22. 17:38
 8/16 dóriyyi ***** válasza:

Akkor nem kell nagy dologra gondolni csak, hogy azért mégis gondoltál rá!!! Ugyan én lány vagyok, de azért remélem én is adhatok ötletet. Ha cigizik akkor egy öngyújtót és belegravíroztathatod, hogy " Káros a cigi"! Na viccet félre téve ne legyen nyálas, mert a fiúk nem szeretik mutogatni amire mondjuk az van írva, hogy Szeretlek Drágám...stb. Tehát túlzásokba ne ess. Ha van közös képetek akkor bekeretheted. Szerintem ez is szép ajándék és még meg is marad!! Mindenesetre sok sikert neked.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

2009. dec. 22. 20:57
 9/16 anonim válasza:
ha szereti a focit akkor vmi sálat, bögrét ilyen ereklyéket
2009. dec. 22. 21:16
 10/16 anonim válasza:
szerintem vegyél 1 szexi ehető fehérneműt amit leehet rólad :P tuti siker :D
2009. dec. 22. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!