Kemény kérdésem van:Mi Bobby Fischer egyetemi végzetsége?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 23:27
1/7 anonim válasza:
Van egyetemi végzettsége? Nem is tudtam.
2/7 anonim válasza:
Nekem is lenne egy kemény kérdésem: Melyik Bobby Fischerről kérdezel? Hans-Gerhardt Fischer fiáról, vagy Neményi Pál gyermekéről?
3/7 A kérdező kommentje:
sakk világbajnokról azt tudom hogy egyetemet végzett csak az érdekel hogy miből diplomázott vagy h mit tanult ott?
2014. márc. 26. 21:45
4/7 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok a sakkhoz milyen egyetemi tanulmányokat érzett optimálisnak?
2014. márc. 26. 21:46
5/7 anonim válasza:
És azt honnan tudod, hogy egyetemre járt? Mert legjobb emlékeim szerint 16 évesen abbahagyta az iskolát.
Persze lehet, hogy van még egy Bobby Fischer nevű sakkvilágbajnok...
6/7 anonim válasza:
"És azt honnan tudod, hogy egyetemre járt?"
Második válaszomban csőbe húztam, mer kíváncsi vagyok, mennyire érdekli ez őt. Láthatóan csak unatkozik. Robert James Fischer apja kérdéses, két jelölt is van.
7/7 anonim válasza:
Szerintem csak tudatlan. Hallott egy ilyen sakkozóról, és gondolja, ő is az lesz, megtanulja a sakkot az egyetemen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!