Ez mitől lehet? (Kérlek helpeljetek, mert nem tudom megfejteni! (Tovább lent! ) )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap este lefeküdtem mint ahogyan szoktam, reggel meló. De amikor készülődtem megláttam valamit, amitől a szívem kihagyott egy dobbanást és nagyon meglepődtem, vagy nem is tudom mit éreztem! A nappali közepén valami olyat láttam amit a legrosszabb rémálmomban sem képzelhettem volna el.. Egy oltári nagy rakás szar kupac volt a nappali közepén!!! Amint megláttam kipattant a szemem és nem értettem! Egyedül élek, se kutyám, se macskám.. Akkor vajon mi SZARHATOTT ODA????? Nagyon ideges lettem utána..
#szex #nagy rakás szar
2014. márc. 25. 18:50
1/4 anonim válasza:
:)
Valami résen(ajtón ablakon)bement egy kutya,macska(?)/nem lehetséges?/
2/4 A kérdező kommentje:
Nem volt nyitva semmi, mert este azért még nincsenek olyan melegek. Bár akkor sem tudtak volna ha nyitva van ajtó,ablak, mert mindenhol szúnyogháló van. Máshol meg nem tudtak bejönni.. Max. a cirkónál a kivezető csőnél, de hát...
2014. márc. 25. 21:50
3/4 anonim válasza:
lehet h alvajäro v es te voltal. nem tudsz egy emberi es egy ällati szart megkülönböztetni?
4/4 A kérdező kommentje:
Persze, akkor reggel a seggem is olyan lett volna. Ez valami más volt, de nem jöttem rá, azóta nem történt meg. És megtudok különböztetni egy emberi meg egy állati szart, de ezt nem lehetett.. Kár, hogy nem fotóztam le.
2014. ápr. 14. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!