Szerintetek? Ez túlzott szorongás? Csak az okokat próbálom megfejteni.
Figyelt kérdés
Voltam már pszichiáternél is és még fogok is járni. Tehát. Munkahelyen folyamatosan feszült vagyok. Nem tudok jól dolgozni. Egyszerűen nem megy. Nem tudok olyan jól teljesíteni, ahogyan kéne. Mellesleg nem akarom, hogy felnőttnek lássanak. Sokszor azt érzem, bár gyerekként tekintenének rám. Volt olyan, hogy láttam, hogy ettek az öltözőben és ott volt a fejemben, hogy jó étvágyat kívánjak, de nem jött ki a számon. Sokszor elvörösödök egyes emberek jelenlétében és folyton attól rettegek, hogy valami rosszat mondanak rólam a hátam mögött. De már belefáradtam, hogy mindig ezen tornáztassam az agyam, mert már nem bírom. Hozzáteszem rengeteg időt chat-en töltöttem, túl sok időm elment ott. Volt olyan időszakom, hogy nem barátkoztam, és most sincsenek barátaim. Nem is nagyon járok sehova és nagyon beszélgetni se tudok SENKIVEL.2013. febr. 24. 20:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!