Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan változtassak félőségemm...

Hogyan változtassak félőségemmen? Többi lent!

Figyelt kérdés
lassan 12éves vagyok és mégsem bírom a horrorakat stb.pl én nagyon szeretem a harry pottert de nem bírom a szörnyeket meg az ijen ijesztős részeket.hogyan tudok ezen változtatni?képes lehetek rá?nagyon fontos lenne.köszönöm :)

2012. nov. 11. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:

még csak 12 leszel, ilyenkorban szerintem ilyen korban teljesen normális.:) sőt, valaki még felnőtt korában sem szereti az ilyeneket, és szerintem ez egyáltalán nem baj. ne vedd rá magad, hogy szeresd a horrorokat, mert ha nem bírod, akkor nem fogod szeretni, csak rettegni fogsz. én pl. szoktam nézni horrort, de van egy olyan b.nőm, akivel megnéztem egy horrort, és szegénnyel alig tudtunk aludni, én jobban bírtam szerencsére, de ő hetekig rettegett. nem ajánlom neked, hogy 11-12 évesen nézz ilyeneket!

14/l

2012. nov. 11. 22:13
 2/2 Faint válasza:
nincs ezzel semmi baj,ugyan ennyi idős vagyok :). Példának okáért én a barátnőmmel néztem vasárnap a hp-5-öt,és mi is majdnem ***** magunkat.ez még a korral jár.idővel majd elmúlik:) (bocs a csillagokért,egy kis cenzúra:D)
2012. nov. 13. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!