Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy tinisztár-ért általában...

Egy tinisztár-ért általában meddig rajonganak?

Figyelt kérdés

PL: Justin Bieber. Hány éves koráig rajonganak a tinilányok? Mikor áldozik le a csillaga? 10 év múlva is rajongani fognak érte?

Rendes válaszokat

2014. márc. 25. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy arrogáns? Nem tudom, mi az a tinisztár-ért.

Nem hinném, hogy van erre recept. Az ötvenes években a Zárai-Vámosi házaspár, Hollós Ilona, Kovács Erzsi stb. voltak a sztárok. A hatvanas, hetvenes, nyolcvanas éveknek és a jelen kornak is megvan a maga csillaga.

Egy részükkel együtt öregedett a közönség. Azaz a fiatalok már nem foglalkoztak velük, de azok, akik szerették, az idő múlásával sem lettek hűtlenek.

Voltak olyanok, akik teljesen kikoptak.

És meglepő módon olyanokat is fel lehetne sorolni, akik túl vannak a hatvanon, s mégis szeretik a tizenévesek is.

2014. márc. 25. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Sok zenetörténeti könyvet elolvastam, és kérdező: a zeneipar 5-7 évenkénti váltásokra van berendezkedve, ennyi idő alatt nő ki egy tinigeneráció rajongása tárgyából. Britney feltűnt 1999-ben, 2007-ben meg amúgy is idegösszeroppanást kapott, bár szépen felállt belőle. A Tokio Hotel feltűnt 2005-en, de ők még 3 évig sem bírták. 2002 körül jött mondjuk Avril Lavigne, hogy valaki Britney ellenképe legyen. Justin Bieber valamikor 2009-ben tűnt fel, ha jól tudom, 2016 körül már kezdett is megkopni a hírneve. Azt nem tudom, ki menő most a tinik közt, ki követi őt. Persze ezek kiragadott példák, párhuzamosan nagyon sok ilyen ember van. Ne legyenek illúzióink: még Elvis Presleyre is 7 évet számoltak rá.
2019. márc. 10. 23:37
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

Hát igen, Záray-Vámosi rajongók ma is vannak (az idősek között). A maiakra senki nem fog emlékezni. Erreől nem ők tehetnek, hanem a megváltozott világ, s a zene iparosodása.

A szólóénekesek, zenekarok ma ipari termékek. Megrendelik őket, mint egy tál tökfőzeléket.

2019. márc. 11. 07:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Áhá, szóval itt a "régen nem voltak üzletként szervezett zenei előadók" jellegű válaszokat pontozzuk föl. Értem.
2019. márc. 11. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!